Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce zajść w 2 ciążę ale panicznie sie boje

Polecane posty

Gość gość

1 ciążę poronilam w 7 tyg. Mam córeczkę szejscioletnia. Chce zajść w następną ciążę ale się boje... moja 2 ciąża była od pocztku zagrożona nic nie robiłam leżałam plackiem non stop. Wszystko było na głowie męża. Od ponad roku chcemy 2 dziecko ale cały vzas odkładamy juz 3 miesiące tenu było już w tym miesiącu na 100 procent się staramy ale nie... i teraz zaczynają się dni płodne mąż pyta czy próbujemy... a ja się boję....

Gość gość
Potrzebna pomoc jeszcze jednej osoby w razie wu

Gość gość
Gdybyś miała młodsze dziecko mogłabyś się bać. Ale masz 6 letnia. Wiadomo takie dziecko również potrzebuje mamy ale w razie leżenia możecie sobie czytać książeczki tulić się na leżąco. Będzie dobrze. Nie wiadomo też ile będziecie się starać bo to też może potrwać.

Gość gość
boisz sie przy 6letniej krowie?

Gość gość
Robiłam badania są ok. Tylko z psychika nie najlepiej. Juz sobie myślę co będzie to będzie trudno najwyżej skończy się źle. Boje się też ze dziecko będzie z wadami. Teraz jestesmy na wakacjach i dużo widziałam takich dzieci. Dzisiaj na deptaku zbierali pieniądze dla chorego chłopca wrzucałam pieniądze i łzy się polaly strumieniem

Gość gość
Rozumiem strach powiem ci tak ten strach może blokować i tak zajście w ciążę. Nieprzewidzisz jaka to będzie ciąża. Może tym razem będziesz czuć się świetnie ciąża bedzie bezpieczna itp. Ja wice jiebralam pod uwagę zagrożeń w sensie chorobę dziecka oczyesicie strach ale niedopuezczalam myśli ze mogę latać w ciąży po lekarzach nie dość że nagle okazało się ze pół roku zajęły starania to jeszcze ciąża jest mnoga wysokiego ryzyka itp mimo że pierwsza była książkową.