Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny dowód na to że kobiety lecą tylko na wygląd

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj byłem świadkiem takiego zdarzenia: młoda, ładna dziewczyna stoi oparta o poręcz osiedlowych schodów. Stała tak dobre kilka albo kilkanaście minut, ja robiłem małe zakupy w pobliskim sklepie, jak wychodziłem to jeszcze tam stała, choć wcześniej stała już od pewnego czasu, jeszcze zanim wszedłem do sklepu. Myślałem z początku że wyszła z psem na spacer i on gdzieś chasa w pobliżu a ona go obserwuje z tego miejsca i czeka aż wróci. Już chciałem do niej jakoś zagadać, już powolutku zacząłem podchodzić a za chwilę po schodach wchodzi chłopak o wyglądzie modela, witają się i idą dalej za rączkę :/ wtf? Jak ta dziewczyna może się tak nie szanować i lecieć tylko na wygląd? Musiała czekać chyba z kwadrans na swojego spóźnialskiego amanta, a z facetem który nie wygląda 10/10 nawet nie chciała by się nigdy umówić, choćby warował całą noc pod jej oknem wierniej niż najwierniejszy pies. Przykro że są takie pustaki, dobrze chociaż że nie zdążyłem do niej zagadać i dać jej tej próżniaczej satysfakcji.

Gość gość
Sam pustaku zarywałeś do młodej, ładnej dziewczyny i to jest dowód że nawet brzydal czy przeciętniak oczekuje od kobiety atrakcyjnego wyglądu, mimo, że sam taki nie jest :P Hipokryta. Cibie oczywiście trzeba kochać za wnętrze, którego nie masz. Czemu nie podszedłeś do szarej myszki? Albo to 35 letniej kobiety z nadwagą, skoroś lepszy od niej? :D Na dodatek jesteś głupi, bo nie widzisz, że postępujesz jak ona, tyle że ona ma partnera równie atrakcyjnego jak ona sama, a ty nie jesteś i zarywasz do lepszych od siebie :P

Gość gość
Brański cieciu malinowy, kiedy znudzą ci się te nudne projekty?

Gość gość
21:29 skąd wiesz że nie jestem atrakcyjny? Nie znasz mnie to nie oceniaj. Nie lecę tylko na wygląd, zdarzyło mi się zagadywać do starszych kobiet (właśnie takich 35-40) które przez ogół społeczeństwa pewnie nie byłyby uznane za bardzo atrakcyjne, a wg mnie miały to coś i chętnie do nich podchodziłem. Szare myszki też nie są gorsze, nawet wolę szare myszki takie 5/10 od modelek 10/10, bo te to mają podwyższone ego i nie chcę ich dodatkowo dowartościowywać. A ta z opisu to była taka mocne 7/10.

No widzisz, ale dzięki temu że tak wolnooo podchodziłeś, to los Cie i tak oszczędził, a mogło byc gorzej :P

Gość gość
gość dziś Bo byś tu nie siedział i nie opluwał kobiet. Tak się składa, że to mężczyźni głównie oceniają kobiety po wyglądzie. Jest to udowodnione naukowo. Nigdy nie widziałam przystojnego mężczyzny z brzydką lub przeciętną kobietą. A widziałam przeciętnych mężczyzn bądź brzydkich z dużo atrakcyjniejszymi kobietami od siebie.

Gość Sponsorowanie
Smalec z kury tylko 30 zł za wiaderko

Gość gość
A nie "pomyślałeś" TŁUKU że chłopak oprócz wyglądu może mieć też fajną osobowość i dobry charakter a to że się spóźnił parę minut to od razu go nie przekreśla jako człowieka? A poza tym skąd wiesz tłuku, że on się spóźnił? Może dziewczyna przyszła wcześniej, jest ładna pogoda, chciała się dłużej przespacerować i zostało jej jeszcze trochę czasu to zaczekała na chłopaka, który przyjechał o czasie? Nie wiem jak Ty wyglądasz, ale niezależnie od tego żadna nawet największa desperatka nie będzie chciała takiego zeschizowanego frustrata który zobaczy dziewczynę z ładnym chłopakiem i od razu nazywa ją pustakiem który leci tylko na wygląd.

Gość gość
mogłoby być gorzej, bo ten Przystojny 10/10 mógł go złapać i zacząć go posówać w jego luźną dziórkę analną w tamtym momencie.

Yyyy.... jest jeszcze jedna opcja :) może to nie on się spóźnił, tylko ona zbyt wcześnie tam dotarła.

Gość gość
Autor jest przystojny w swojej własnej opinii, albo kobiety mu mówiły, że jest przystojny, że powinien z takim wyglądem mieć kobietę, ale tak naprawdę kłamały aby mu przykro nie było. Zresztą kolesie często uważają się za przystojnych, a okazuje się, że są brzydcy.

Gość gość
A tak na marginesie, chłopak już się nie może spóźnić, a ładna dziewczyna nie powinna czekać na niego, bo jej korona spadnie? :D

Gość gość
21:53 "nigdy nie widziałam przystojnego mężczyzny z przeciętną kobietą, za to widziałam przeciętnych mężczyzn z dużo atrakcyjniejszymi partnerkami" sorry, cytuję z pamięci i pewnie nie słowo w słowo, ale oddałem sens Twojej wypowiedzi. Takie pisanie jest bez sensu bo wy macie spaczone wyobrażenie na temat wyglądu kobiet i facetów. Brzydka kobieta jest dla was całkiem całkiem, przeciętna jest ładna, ładna jest piękna, a piękna to już jest zjawisko. A facetów oceniacie w drugą stronę - niewyobrażalnie przystojny mężczyzna jest dla was przystojny, umiarkowanie przystojny jest dla was przeciętny, a taki normalny, przeciętny to już jest dla was brzydki i nic nie warty. Dlatego tak naprawdę Ty widziałaś atrakcyjnych facetów z niekiedy mniej atrakcyjnymi partnerkami i przeciętnie wyglądających facetów z przeciętnie wyglądającymi kobietami.

Gość gość
opolska tempa kurrwa jest chora psychicznie; zresztą debile nie powinny genów przekazywać :d

Gość gość
21:58 "kolesie często uważają się za przystojnych, a okazuje się że są brzydcy" - co to znaczy "okazuje się"? Zdanie polskich Karyn, Grażyn i Kasiek ma być wyrocznią? Nie twierdzę że polscy mężczyźni są atrakcyjni, zachodni Europejczycy pewnie są atrakcyjniejsi z wyglądu, sam uważam się za umiarkowanie przystojnego, powiedzmy 7/10 (piszcie zawistnicy że tak naprawdę jestem 1/10, wasze zdanie jest tyle warte co zużyty toilet paper :) tylko że Polki mają spaczone wyobrażenie na temat facetów o czym napisałem we wpisie 22:02, mają kosmiczne wymagania co do wyglądu faceta do związku i dla nich facet 8/10 jest już nic nie wart.

Gość gość
co za debil... lecz się poj***e z kompleksów bo starch wychodzić na ulice :o

Gość gość
gość dziś Tak się składa, że nie jestem wredna i nie oceniam ostro wyglądu innych ludzi. Moje oceny są bardzo łagodne w porównaniu z innymi osobami. Tak naprawdę tylko raz w życiu widziałam brzydkiego mężczyznę. Kobiety są o wiele bardziej krytyczne względem wyglądu innych kobiet i własnego, niż w ocenie wyglądu mężczyzn. Wystarczy popatrzeć na ten hejt pod adresem sławnych kobiet, które obiektywnie są bardzo atrakcyjne a i tak zbierają opinie, że są brzydkie.

Gość gość
Piszesz takie pierdoły, że głowa mała. Mam kumpli, którzy nie są przystojniakami, i mają normalne fajne partnerki, i to wcale nie jakieś pasztety. Nie są również ciachami jak to opisujesz. Mój kuzyn, ma 170 cm wzrostu, w dodatku nosi okulary i ma fajną nawet ładną dziewczynę. Kokosów również nie zarabia. Jak widać, sam sobie coś wbiłeś do łba i myślisz, że świat wygląda tak jak to opisujesz. A ty pokaż w końcu swoją twarz, i sami ocenimy jak naprawdę wyglądasz, bo twoje ocena może nie mieć wiele wspólnego z rzeczywistością.

Gość gość
Ale Ty jesteś głupi autorze,to chyba prowokacja.

Gość gość
Twój problem to nie brak wyglądu 10/10 tylko Twoja obsesja i tak na prawdę głupota, to najbardziej odstrasza kobiety.

Gość gość
hejt pod adresem sławnych kobiet/mężczyzn to zupełnie inna beczka, kobiety nienawidzą ładnych aktorek, modelek, tak samo faceci (choć nie ja) gardzą przystojnymi celebrytami pisząc że są żelki, lalusie itd. nie ma o czym mówić. Ja mam na myśli wasze "lokalne podwórka". Między sobą dziewczyny nieważne czy ładne czy brzydkie ciuciają sobie nawzajem jakie to one wszystkie piękne, a od facetów wymagają wyglądu amanta, tylko taki ma szansę w ogóle je zainteresować rozmową, innego nawet nie będą chciały słuchać ani na niego spojrzeć.

Gość gość
Tu znowu prawdziwy autor tematu. Nie pokażę swojej twarzy, nie chcę; tak jak napisałem, nie uważam się za nie wiadomo co i nie szukam modelki do związku. Ten żartowniś co wkleja zdjęcie które pojawiło się na forum już wczoraj to oczywiście prowokacja. Nic sobie nie "wbiłem do łba", nie wiem, może autor tych słów ma to szczęście że spotkał w życiu jakieś dziewczyny które akceptują facetów przynajmniej od 7+/10 w górę.

Gość gość
gość dziś To, że sobie słodzą, to jeszcze nie świadczy, ze tam myślą na prawdę :D Ty na serio jesteś ślepy, że nie widzisz tego, że ludzie są ze sobą w związkach i się kochają nawet jak ich partnerzy nie wyglądają 10/10? Gdyby to była prawda co piszesz, to 95% mężczyzn była by samotna. Bo tych prawdziwie pięknych ludzi (obydwu płci) jest naprawdę niewielu, tak jak tych i brzydkich.

Gość gość
gość dziś Często widzę brzydką, przeciętną z przystojniaczkiem więc coś ściemniasz.

Gość gość
Każda kobieta myśli, że jest piekna, idealna z wyglądu, a prawda jest taka, że jesteście co najwyżej przeciętne, brzydkie.

Gość gość
up

Gość gość
Dobra makijażystka zrobi z brzyduli piękność.