Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marinkaa

chłopak mnie olewa

Polecane posty

witam. Piszę tutaj, ponieważ nie mam pojęcia co robić.. jestem z chłopakiem rok(tak wiem, że bardzo niedługo) i od pewnego czasu (odkąd pojawiła się w jego paczce chłopaków nowa koleżanka) zaczął mnie olewać, piszemy jakieś max. 5 wiadomości dziennie (wcześniej pisaliśmy praktycznie cały czas), spotykamy się raz lub dwa razy w tygodniu i przyjeżdża tylko 'na noc'. Z koleżanką wysyła sobie serduszka, buziaczki.. mówiłam mu nie raz, że mi się to bardzo nie podoba i ograniczył z nią pisanie ale niestety nic to nie dało, tłumaczy, że to tylko koleżanka i to dla niego nic nie znaczy, kocha tylko mnie. Kiedyś mnie zabierał wszędzie a teraz nigdzie.. Cały czas z kolegami i koleżanką (nad wode, na impreze, do baru). zrywałam już z nim dużo razy ale za każdym razem napisał po tygodniu czy zadzwonił a ja już mu wybaczałam. dodam, że jestem w 3 miesiącu ciąży. Czuje, że już mu na mnie nie zależy a jak się proszę o spotkanie albo, żeby mnie gdzieś zabrał to tylko wynika z tego kłótnia.. co robić ?

D**ek nie facet! Kobietę w ciąży zostawiać w domu i samemu się dobrze bawić to chamstwo. Ok rozumie , że z czasem nie będziesz miała ochoty wychodzić na długo z brzuszkiem i niech idzie sam jeśli będzie miał ochotę ale nie cały czas ! Ty też potrzebujesz teraz jego obecności, miłości i oparcia. Porozmawiaj z nim szczerze i powiedz co Ci leży na sercu. Jak się nie poprawi i się rozejdziecie bądź twarda i nie wybaczaj tak łatwo. Wiem będzie ciężko ale musi zrozumieć. Szczęśliwego rozwiązania ;*

Gość gość
Taaa tylko koleżanka...nie bądź naiwna i nie wierz w jego zapewnienia, on leci na dwa fronty, widać ona mu się podoba. Serduszka i buziaczki sobie wysyłają? No proszę Cie, tak się nie pisze ze zwykla kokezanka...cos się dzieje miedzy nimi. Myślę ze to niedojrzały d...k. Zrób sobie przysługę i zostaw go a nie mu ciągle wybaczasz...przez to on czuje ze trzyma Cie w garści. Miej honor i Zerwij, zanim on to zrobi (jak tamta mu da szanse). Ile macie lat?

Gość gość
Takie są baby, egoizm w czystej postaci, chłopak spotkał dziewczynę która mu się bardziej podoba a ta zamiast mu życzyć szczęścia, to go chce na siłę zatrzymać, żeby zaspakajał jej potrzeby... jak niewolnik jakiś :-D

Gość gość
tak to jest jak się uprawia seks przedmałżeński

Gość gość
już się w tak młodym wieku k***isz ? masakra

Gość gość
matka musi być dumna z córki, która d******py w tak młodym wieku

jeśli nie umie ktoś odróżnić szesnastolatek, ktore zachodzą w ciążę i nawet nie wiedzą kto jest ojcem od dorosłej kobiety, ktora jak każdy człowiek w związku uprawia seks to proszę się nie wypowiadać.

Gość gwoli wyjasnienia
Pytasz co masz zrobic? Gdyby nie ta ciaza to jedyne rozsadne byloby zmienic faceta. Teraz to szkoda tylko dziecka, ze ma takiego niedojrzalego emocjonalnie ojca. Twoj facet nie dorosl jeszcze do zadnego zwiazku a juz w zadnym wypadku do bycia ojcem. O tym swiadczy jego zachowanie i jego stosunek do ciebie. Nie mozesz go do niczego zmusic. Jedyne co bedzie musial to placic alimenty.

Gość gość
what?

Gość gość
14.49 otóż to. Jeśli sama z nim nie zerwiesz to możesz się spodziewać ze niebawem od kopnie Cie w d...e i poleci do tej ,,koleżanki". W najleoszym przypdku bedzie Cie zdradzał. To Niedojrzały chłopczyk. Lepiej zostać porzucona wg Ciebie? Jak go zostawisz to przynajmniej pokazesz ze masz honor. A alimenty i tak będzie placil

Gość gość
To zwyczajny d...k. Zostaw go bo on cie prędzej czy później zostawi, na pewno jak się dziecko urodzi to nie będzie chciał się nim opiekować, znajdź sobie wartościowego faceta a jego kopnij w zad.

Gość gość
16.46 racja

Gość gość
du..pek jak nic! Pewnie jak mu powiedziałaś że jesteś w ciąży to ci pogratulował i spytał z kim :)

Gość papużka rozłączka
Alimentami go wykończ psychicznie i fizycznie

Gość gość
A ty olej jego.