Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co może zrobić taki nieudacznik jak ja

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pomysłu na siebie ani na życie. Zmarnowałam wiele lat. Nie pracuje i nie wiem co dalej. Nie wiem co mogłabym robić. Jestem chyba chora, bo w moim wieku to ludzie maja już ukończone studia, pracują, a ja nic. Co robić? Zbliżam się do 30 :'( Jestem tylko po liceum. Pewnie mam także depresje. Zawsze chciałam być kimś, mieć fajna posadę i godne zarobki, a jestem nikim.

Gość gość
:O

Gość gość
jesteś wspaniałą dziewczyną bardzo wiele wartą . To nic że masz tylko ukończone LO . przeczytaj broszurkę pt.: "Anna - Zaufajcie Maryi " a tam od str. 30 dowiesz się wiele o życiu , szczęściu osobistym i o miłości . Jest tam też o przyszłości Polski . Jest ona dostępna w google .

Na podstawie wyksztalcenia nie ocenia sie czlowieka. A srednie wyksztalcenie to i tak duzo. Po studiach masz tylko troche wiecej wiedzy, ale nie rozumu. Nie jestes w niczym gorsza od innych. Poza tym na studiach znajdziesz i starych dziadkow, a Ty nie masz jeszcze 30stki wiec nic straconego.

Gość gość
Najświętsza Maria objawiała się również w Litmanovej na Słowacji , kilkanaście kilometrów od Polskiej południowej granicy http://jaworki.info.pl/?p=752 Tam Najświętsza Maria przez 5 lat (1990-1995r) objawiała się Katerince i Ivetce przekazując wiele orędzi oraz wiele uzdrowień . Kazała też zbierać od pielgrzymów różańce i krzyżyki by je pobłogosławić aby miały większą moc . Tę stronę można też wywołać pisząc w wyszukiwarce słowa : Objawienia w Litmanovej albo : Historia objawień w Litmanovej

Gość gość
Ten topik to jakiś żart kolejny. Robicie ludziom bekę. Ale czy to jeszcze bawi? Jak już dziewczyna nie ma pomysłu na siebie i ma aż 30 lat to do sekty ją? To wszystko już było!

Gość gość
od kiedy to wiara i zbawienie ma być żartem ? Przecież praktykowanie chrześcijaństwa to szczęśliwe życie nie tylko w Niebie ale również tu jeszcze na ziemi .