Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona1993

chce umrzeć

Polecane posty

Gość zrozpaczona1993

jak w temacie. jestem zrozpaczona. od lat tkwie w toksycznej relacji z matka, żyje w ciągłym strachu. ojciec juz dawno nie zyje. nia mam rodzeństwa chłopaka ani przyjacioł. nigdy juz nie bede vszcześliwa chciałabym znaleźć meza i miec swoja rodzine ale mam taka vdepresje ze płacze całymi dniami i nie wychodze z domu kupiłam juz silne tabletki i spirytus za kilka dni przestane cierpieć

Gość gość
nie ty jedna, ale masz za mało lat na umieranie, zrób coś sensownego - zawalcz o dobry zawód, pracę i uciekaj z domu....

Piszesz , że chciałabyś mieć męża czyli rozumie że jesteś już pełnoletnia? Nie łam się! Nie warto ! Lepiej uciec z domu i zacząć żyć na własny rachunek niż robić takie głupstwo ! Będzie ciężko to na pewno , przerabiałam to kilka lat temu a teraz kocham swoje życie mam dla kogo żyć. Trzymaj się ;*

Gość zrozpaczona1993
jestem pełnoletnia i nie mieszkam juz z matką ale to nie ma znaczenia ona ma nademną pełną kontrole. próbowalam już wielu terapi i nic była hipnoza, ustawienia helingera, regresja i bez rezultatu, przeciwnie pogarsza mi sie ja nie chce dalej cierpieć

Gość gość
Nie istniejąca miłość dziś weź sobie wsadź głęboko w anusa takie teksty bo biadoliłes i płąkałes nad sobą jak baba z nieszcześliwej miłości, a dziewczynie w głębokiej depresji samobójczej ładujesz ujowe teksciki.

Gość zrozpaczona1993
mój ojciec też był chory , skończył ze sobą wiec to chyba rodzinne u mnie

Gość gość
no ja wspieram a ty ładujesz jej że ma myślec o kalekach co jej zazdroszczą że żyje, ja pierd.... nie masz pojęcia o depresji samobójczej

Gość zrozpaczona1993
a moze czasem jedyne?? ojciec miał depresje matka tez leczyła sie u psychiatry ja siedziałam w psychiatryku nie wiem czy mam jeszcze siłe zyć

Byłas w psychiatryku, ale jakoś partolą to leczenie skoro jest ciągle gorzej. Musiałabyś trafić na dobrego psychiatrę, dobrze dobrane leki i terapie. Jak wzmocnisz psychę to i matce się postawiasz, albo wyjedziesz gdzieś daleko od niej. A skąd u Ciebie ten strach, przed czym?

Gość zrozpaczona1993
przed matką przed samotnością i przed sama soba juz od dziecka coś było nie tak miałam lęki obsesje i natręctwa potem anoreksja 35kg na 170! z any sie wyleczyłam ale wszystko inne zostało jak juz pisałam moi rodzice tez mieli problemy z depresja ojciec popełnił samobójstwo i to mnie załamało wciąż mi go brakuje choć to juz prawie 10 lat

Powtórzę to co wcześniej, chcesz skończyć z takim życiem jak masz teraz, to chociaż daj sobie szanse i spróbuj wszystko od nowa. Wyjedź gdzieś, zmień całkiem otoczenie, środowisko, ludzi, odetnij się całkowicie od matki skoro tak źle i toksycznie na Ciebie wpływa. Pewnie wydaje Ci się to niemożliwe i może się boisz, ale co masz do stracenia?