Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mięczak

Mam ochotę z nią zerwać..

Polecane posty

Gość mięczak

Witajcie Kochani, może Wy mi powiedzie, o co w tym wszystkim chodzi, bo ja już naprawdę zaczynam się gubić. Piszę sobie czasem smsy z koleżanką i oczywiście wiecznie moja druga połówka ma z tym problem. Mówiłem jej setki razy, że ją kocham i jej nie zdradzę, a to TYLKO koleżanka. Piszę z nią o normalnych porach, i normalnych tematach, które moja M. może, bo już nawet na to jej pozwoliłem, przeczytać jeśli chce. Nie mam tajemnic. Problem polega na tym, że ona jest taka zazdrosna itd., ale sama ciągle gada z kolegą C. Kolega C dzwoni do niej o 23. Coś tam sobie szepczą, albo wychodzi na dwór z psem i wracając do domu kończy rozmowę, a jak pytam z kim rozmawiała, to w wielkich bólach się przyznaje, ale przecież to tylko kolega. Dzisiaj dowiedziałem się, właściwie przed chwilą, że wybiera się na miasto. Pytam z kim. Mówi, że nie wie. Później proponuję (ja), żebyśmy poszli razem, to ona się pyta czy kolega C. może iść z nami.. Szlag.. Mówię, że nie przepadam za nim, ale ew. może. Nie odzywa się jakiś czas. Ja poszedłem pod prysznic. Piszę smsa co z tym wyjściem, a ona odpisuje, że czeka na busa. To piszę czy do tego klubu, co się umawialiśmy wstępnie. A ona mi odpisuje, że najpierw bilard, a potem może do tego klubu.. Myślę, bilard? Z C.?!?! Po czym dzwoni i z łaski na uciechę pyta czy przyjadę? No urwał nać!!! Czy ze mną jest coś nie tak? Czy o co tu kurde chodzi? Jesteśmy ze sobą 3 lata. Mieszkaliśmy już nawet razem. Teraz chcemy kupić mieszkanie. Myślimy o dzieciach itd. a tu takie akcje.. i Wiecie co, chyba zostanę w domu. Jest mi przykro. Ona mi robi haje co chwile o te smsmy z koleżanką, z którą, nawet raz się nie widziałem od 3 lat chociaż mieszkamy niedaleko siebie, a sama CO?! W d***e mnie ma. Urwał nać..

Bo baby to zazdrosne picze :D Skoro ona czepia sięo koleżankę ty zacznij o kolegę ;) Albo wreszcie wyjdź z tą koleżanką pokaż jej jak to jest.

Gość gość
Ot durny ty durny,pogoń tą latawice i weź się za koleżankę, chcesz mieć szwagra to siedź z nią, a z czasem dorobi ci rogi o ile już nie p******i się po kątach i co gorsze tobie nie daje, masz koleżankę to wal śmiało, może się uda

Gość gość
To raczej ona powinna skończyć z tobą , nie martw się nawet jak zerwiesz to po tobie płakać nie będzie pewnie ma 10 lepszych w rezerwie

Gość mięczak
Twierdzi, że jest we mnie zapatrzona, że nie widzi życia beze mnie, a C. to tylko kolega. Ale dlaczego jak ona może mieć kolegę, to ja nie mogę mieć koleżanki? Odpowiedź jest jedna, prosta. Nie ufa mi. Jak budować cokolwiek, skoro mi nie ufa. Nigdy nikogo nie zdradziłem. Ona.. Tak. I to do mnie nie ma zaufania. A ja do niej mam.. Ciekawe :)

Gość gość
Ale masz problemy to ona powinna zerwać z tobą , gdzie ci mężczyźni