Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóg wie, że jestem niewinna, dlaczego Bóg mnie nie broni?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli będę nadal prześladowana przez policję, popełnię samobójstwo.

Gość gość
A co zrobiłaś?

Gość gość

Bóg ma cię w dópie tak samo jak ci wszyscy zdeklarowani katole, a policja musi mieć na kim przeprowadzać ćwiczenia. Oczywiście na ofiary wybiera się najsłabszych, czyli samotne kobiety. 

Gość gość

Teraz jest pełno młodych policjantów, często pochodzenia cygańskiego albo wschodniego, którzy nie mają co robić, bo Polacy są raczej dupowaci, nie zrobią rewolucji jak Francuzi, więc ci młodzi policjanci muszą się na kimś wyżyć. A najłatwiej się wyżyć na najsłabszych. I kto cię przed nimi obroni, może Bóg, albo władza? Nie bądź naiwna. Jesteś im potrzebna do ćwiczeń. 

Gość gość

Oskarżyc człowieka o coś bezpodstawnie, a potem go systematycznie niszczyć. 

Gość ooo!

Nie ma bezpodstawnych oskarżeń ,jakaś przyczyna tego musi być !

Gość Tak już jest
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Oskarżyc człowieka o coś bezpodstawnie, a potem go systematycznie niszczyć. 

Sutenerstwo,streczycielstwo,stalking ,hakerstwo, to nie bezpodstawne oskarżenia ! To bandytyzm! A to co teraz masz, to sprawiedliwość ! Nawet gdy bezposrednio ,nie brałaś,brałeś w tym udziału, to powinnaś.powinieneś wiedzieć ,że gdy z goownem się bawisz, to się ubrudzisz !

Gość gość
4 godziny temu, Gość Tak już jest napisał:

Sutenerstwo,streczycielstwo,stalking ,hakerstwo, to nie bezpodstawne oskarżenia ! To bandytyzm! A to co teraz masz, to sprawiedliwość ! Nawet gdy bezposrednio ,nie brałaś,brałeś w tym udziału, to powinnaś.powinieneś wiedzieć ,że gdy z goownem się bawisz, to się ubrudzisz !

A co na to twój psychiatra??? Ty jesteś kompletnie nienormalna! Uważaj, bo cię pozwę do sądu za te słowa! Mogę cię pozwać i wygram!!!

Gość Pora najwyższa

Pozywaj , na co czekasz ? Od miesiąca pisze o tym ,a ty dopiero teraz ? Reszta woda w ustach i stara się przeczekać ?

Gość gość

A zdajesz sobie sprawę, że pomyliłaś adresy??? 

Gość gość

Do wariatki powyżej. 

Tu autorka wątku. Nigdy w życiu nie miałam i nie mam nic wspólnego z sutenerstwem, streczycielstwem, stalkingiem i hakerstwem. POTĘPIAM prostytucję i handel ludźmi. Nikogo nie stalkuję, raczej bywam ofiarą stalkingu. Hakerstwem się nie zajmuję i nie mam NAWET żadnej potrzebnej do tego wiedzy. Jeśli ci się wydaje że jest inaczej, polecam wizytę u specjalisty od chorób psychicznych. Jest ci naprawdę bardzo potrzebna. A jeżeli będziesz mnie dalej nękać, spodziewaj się konsekwencji prawnych. 

Gość gość

Nie będę się bogu podobać, usiłowałam przez całe zycie a on mi wszystko za to zniszczył i odebrał, bóg jest nienawiścią, karze za dobro a wynagradza za zło, a ty wypyerdalaj z mojego wątku NATYCHMIAST. .