Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iloraz

Wzrost u mężczyny

Polecane posty

Gość Iloraz

Witam, na ile dla Was kobiety ważny jest wzrost mężczyzny. Czy 170 cm to bardzooo mało?

Gość gość
170 to krasnale ogrodowe mają.

Gość Iloraz
Niektóre pewnie tak:)

Gość gość
Ja jestem dosyć wysoka- 174 cm. ale WZROST I WYGLĄD mężczyzny ma dla mnie drugorzędne znaczenie. Najważniejszy jest CHARAKTER.

Gość gość
Nie każdy musi być wysoki. Dajcie spokój z tym wzrostem, każdy człowiek jest inny. Jakby wszyscy byli tacy sami na świecie byłoby nudno.

Gość gość
Mój mąż ma 170, ja 164. Ale jest zaradny, kulturalny i ogólnie obyty. Jest mi z nim dobrze, choć dla niektórych wyrośniętych to może on krasnal.

Gość gość
Ja jestem drobna i mój narzeczony ma 169 i jest idealnie. Mężczyzna niewysoki powinien szukać tez niewysokiej kobiety- logiczne.

Gość Iloraz
Oczywiście, przez ostatnie kilka ładnych lat miałem kobietę niższa ode mnie i wszystko było ok, teraz muszę "szukać" nowej, więc robie risercz:):P

Gość gość
Ja mam 167, a moj facet 192 i nie podobają mi się niscy, najlepiej tak 180 i wzwyż

Gość gość
wymagam faceta 180 - 190 cm sama mam 155cm ostatnio zarywal do mnie taki knypek 160 cm zlalam go i wysmialam zapamietajcie ze facet ponizej 165cm nie ma prawa podrywac kobiet. jak ma 170 moze probowac 180 - ma prawa a jak ma 190 to jestto jego obowiazkiem

Gość Iloraz
10:59 Wspaniałe reguły... określa to jakiś kodeks?:) Może rozporządzenie?

Gość gość
sama mam 155cm haha, jestem wysoki co najwyżej możesz zrobić na stojąco i to wszystko. Takie tematy dziec***iszą, ważne co ma się w głowie a nie na głowie.

Gość gość
Nie słuchaj tych durnych wypowiedzi.. jeśli mężczyzna kocha i szanuje kobietę to wzrost nie jest najważniejszy! Szukaj niższej od siebie- przecież masa takich ślicznych dziewczyn.

Gość gość
Przestan byc bezczelny kobieta o wzroscie 155 - 160 jest calkiem normalna dla kobiety 165 to juz wysoka. Nawet bym Cie nie wziela do reki ty prostaku. Facet natomiast 160 to c oto jest? Znam mase takich i wszyscy oni sa samotni to taki biologicznie jest bezwartosciowy

Gość gość
zreszta OK zapytajmy innych kobiet ile z was pragnie mezczynze 160 - 165 cm? :) No prosze sie wypowiedziec. Jak sa chetne to moge wam dac namiar do mojego namolnego adoratora o tym metrazu

Gość gość
kobieta o wzroscie 155 - 160 jest calkiem normalna c Normalna może jest ale knypek i tyle w temacie :D

Gość gość
Haha mój kolega 170 cm, lekarz, bzyka średnio 5 nowych Lasek w tygodniu. Pozdrawiam

Gość gość
Wzrost i wygląd, nie jest najważniejszy. Ważne żeby był zadbany, sympatyczny i miał pogodną twarz :)

Gość gość
Mój mąż jest przystojny, wysoki a beznadziejny w łóżku, chce go któraś??

Gość gość
Bo jesteście ograniczone. Dlaczego ten lekarz ma takie wzięcie, bo jest inteligentny, w przeciwieństwie do większości tu piszących

Gość gość
;) wredota

Gość gość
170 cm, lekarz, x przeciez pisalam ze 170cm moze probowac... 170 to nie 160 wiec nie gadaj glupot

Gość gość
Mój też inteligentny a jakos nie potrafi mnie zaspokoić.. Fajnie wygląda i można się z nim pokazać, do tego dzieci też piękne zrobił, ale nudziarz i kiepski w łóżku!!

Gość gość
Lubie wysokich facetów ale to taki mój fetysz, mi się osobiście podoba jak roznica miedzy wzrostem kobiety a mężczyzny nie przekracza kilkunastu cm. Nie lubię skrajności typu 160 w kapeluszu i 190 cm (przypomina mi to widok rodzica z dzieckiem bądź wielkoludka i karzełka) ale to tylko moje postrzeganie. Inni mogą mieć inne zdanie :)

Gość gość
A ja bym tego lekarza nie chciała nawet jakby miał 190. Nienawidzę bawidamkow :O

Gość gość
A ja bym tego lekarza nie chciała nawet jakby miał 190. Nienawidzę bawidamkow x haha smeiszne wszystkei tak mowicie moze na poczatku troche czujecie odraze do nicha ale potem i tak wszystkei im ulegacie maja to cos na co wy lecicie a jest to duze powdzenieu i innych kobiet i bogate zycie seksualne to jest to co kobiety kochaja

Gość gość
11:45 Mam tak samo :D

Gość gość
Mój mega kochanek to ja 174 i on ok. 170.To była seksmaszyna nie do zajechania! Co on wyprawiał... Ale fakt, miał charyzmę, cudowne ciało i był bardzo inteligentny.

Gość gość
wielkoludka i karzełka x Facet natomiast 160 to c oto jest x o zarywal do mnie taki knypek 160 cm zlalam go i wysmial x Moj nalepszy kumpel ma 162cm i co ciekawe nikt nigdy nie mial z tym problemu. Jedyne oblegi w zyciu to wlasnie mogl uslyszec od kobiet, tylko one byly zlosliwe i wredne co do wzrostu. Mezczyzni mu nigdy nie dokuczali w taki sposob. Gosc sie ogarnal pomimo ze bylo mu ciezko w zyciu, zawsze byl wesoly i taki fajny. Ale z kobietami dopiero zaczelo mu lepiej isc jak byl nieco starszy po studiach. Kobiety sa strasznie wredne. Naprawde nigdy nie slyszalem zeby faceci wyzywali sie na kims nizszym slabszym. Kobiety za to juz tak

Gość gość
Ja mam 184cm 80kg ale przez wiele lat miałem ogromną depresje byłem niszczony w szkole bo zaspokojny, już prawie wszystko zwalczyłem, zostało mi m.i.n. to gdy coś mówię moje usta prawie sie nie otwierają przez co jestwm ignorowany czasami czuje się jak duch albo tajny agent, nikt mnie dostrzega tak było na studiach tak jest w pracy, często zdarza się sytuacja że jestem pomijamy w czymś tak jakbym fizycznie nie istniał a przecież jest dość wysoki???