Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagraniczna dziewczyna jest lepsza niż Polka

Polecane posty

Gość gość

Z prostego powodu Polki się na wszystko obrażają i to mnie zawsze wk...ło je...ne księżniczki, bardzo podoba mi się życzliwość i umiejętność wybasczania zagranicznych dziewczyn. Jest jeszcze jedna wspaniała cecha, zagraniczna jak jej sie chłopak to sama pierwsza otwarcie zagada, polka w tej samej sytuacji co najwyzej poszczyze zeby ukradkiem poprawia włosy i bedzie czekac nie wiadomo na co, a potem se pójdzie...

Gość gość
są kulturalniejsze, piękniejsze, bardziej zadbane i czyste, ładnie pachną . polki wręcz przeciwnie

Gość gość
Serio ? Tylko nie wiem jaka zagraniczna dziewczyna by chciała Polaka , skandynawki się otwarcie Polakami brzydza , może ukrainka ? Nieee one już mogą wyjechać na zachód do Anglików , może hiszpanka bo podobno lecą na "jasnych " ? Też nie bo to ze jesteś jasny akurat nic Ci nie dają jak będzie chciala ładnego blondyna to sobie weźmie Niemca albo skandynawa

Gość gość
To sobie sprowadz murzynke one sa wiecznie chętne i mile ;)

Gość gość
Polacy są przystojni, nasi siatkarze, piłkarze robią wśród zagranicznych Dziewczyn furorę. a polki Włochom czasem te lepsze posłużą jako nasadki na penisa lub Arabom jako ... kible

Gość gość
Nie wiem z czego to wynika ale w czasie studiów wszystkie moje najlepsze kolezanki były z zagranicy, polki to mściwe obrażalskie istoty i to nawet te co tak wiele o miłosierdziu na ŚDM wolontarnie się udzielały... ubolewam nad tym :(

Gość gość
Najelpsze sa Klumbijki Polki do nich sie nie umywaja.

Gość gość
mam podobne doświadczenia, dziewczyny na zachodzie są zupełnie inne.

Gość gość
W Czechach są ładne prostytutki.

Gość gość
no i co z tego, ze zagraniczna dziewczyna jest lepsza, jak zadna normalna kobieta zza granicy nie spojrzy na polaka :D polacy to chamy, obszczymury, prostaki, alkoholicy, ubieraja sie jak menele, maja fatalne uzebienie i paskudna sylwetke, cechuje totlny brak kultury i znajomosci jezykow obcych, jednym slowem polscy mezczyzni to buraki :D

Gość gość
To czemu jeczysz zamiast mieć już dziewczynę zza granicy ? Bo Cię nie chciały najwidoczniej

Gość gość
Polscy siatkarze hahaha , to ja może zacznę mówić o polskich modelkach co ? Przeciętny Polak wygląda jak kulfon i ma mentalność zasciankowego pakistanczyka

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
To bierz sobie lalę z zagranicy i wyjazd :P nam się Polkom lżej zrobi o jednego barana mniej będzie :D.