Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHCIAŁBYM MIEĆ ZA ŻONĘ AZJATKĘ...

Polecane posty

Gość gość

bardzo mi się podobają chinki, japonki, koreanki... no ale to marne szanse bo do tej pory tylko w ogólniaku chodziłem z jedną wietnamką a teraz na uczelni tylko same arabuski :(

Gość gość
to se kup chińska lale dmuchana :D

Gość gość
98% azjatek leci na białasów te 2% to tomboye i lesbijki. Tylko że to straszne materialistki, jak znajdzie bogatszego to cie rzuci

Gość gość
Jak masz duzo kasy to jedz do Tajlandii,tam leca na bialych i ich pieniadze.

Gość gość
Azjatki przywiązują niesamowitą wagę do statusu materialnego mężczyzn , w chinach facet który się nie dorobi auta i miszkania jest spalony

Gość gość
u mnie pieniądze i status to nie problem; gorzej z urodą ale podobają mi się azjatki są takie filigranowe i gibkie :D oczywiście ładne azjatki :p

Gość gość
Do 12:10 To jedz do Tajlandii na wakacje,bedziesz mial raj na ziemi.

Gość gość
ale Tajki to mi się średnio podobają, wiem że niby ładne ale nie dla mnie, a po za tym tam tyle shemale że strach :o

Gość gość
Azjatki z natury sa szpetne , popatrz sobie zdjęcia azjatek "przed i po " makijażu , przeciętna koreanka ma łeb jak kowadlo i nie widać jej oczu, a te piękne koreanki sa po spilowaniu żuchwy (pionierski zabieg Korei ) i po plastyce oka gdzie wycinaja falde mongolska, 70 % Seulu jest operowana

Gość gość
Jak moze sie komus podobac ten syf :D Przeciez to jest nabrzydsza rasa jak istnieje :D Naplety zamiast powiek :D Płaskie ryje fujjjjj Ja rozumiem mulatki albo murzynki, arabki tez są piekne? Ale napletookie ? bleeeeee do tego żrą sam syf dla nich wszytsko jest zjadliwe, kazde mieso pies kot szczur wszystko wg nich nadaje sie do jedzenia, zjedzą wszytsko czyli są z tego zbudowani, z syfu ! Do tego wszystkie debilizmy, chore wynalazki, pomysły pochodzą własnie z Azji... oprocz tego tandeta tandetą tandete pogania, wszytskie ubierają się w podróby, tanie bazarowe. Smiech na sali :D

Gość gość
I przeważnie ZAWSZE mają ostro zarosniete c**y ale to nie że lekko tylko naprawde busz !

Gość gość
co za barany, ja pisze o ładnych azjatkach takich zrobionych na europejki a nie o jakiś mongołach :o

Gość gość
Tych przerobionych na europejki, A co Ci to da "baranie " jak twoje dziecko urodzi się bez operacji plastycznej i będzie wyglądało jak mongol

Gość gość
no właśnie o taki typ jak emce mi chodziło :p