Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew

Nagrałem dziś filmik z gór opawskich (województwo opolskie)

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew

I jutro jak wrócę do domu wgram filmik ale nie mam Laptopa tutaj więc dopiero jutro jak wrócę do domu to będę mieć laptopa bo zostawiłem go w domu i zamieszczę filmik ps góry opawskie to jedyne góry w województwie opolskim :)

Gość gość
To jutro go wrzuć ok? :D

Gość gość
z gór opawskich takie góry jak z ciebie pracowity inteligent :classic_cool: czyli żadne

Gość gość
Żadne góry? Nie wierzysz to wpisz sobie w Google góry opawskie ps skoro to wg ciebie "śmieszne pagórki" to spróbuj wejść na biskupią kope założę się że nie wleziesz byłem w Zakopanem chodziłem tam po górach i biskupia kopa(889 metrów nad poziomem morza) jest bardzo stroma niekiedy bardziej stroma niż w Tatrach skoro to pagórki to cwaniaku sprubój tam wejść kretynie

Gość gość
dziecko upośledzone: wejdziesz na Rysy czy przejdziesz Orlą Perć to porozmawiamy (bo o alpejskich szczytach litościwie zmilczę), na razie tylko się ośmieszasz ze swoimi ceprostradami na kasprowy czy giewont, o tych twoich śmiesznych pagórkach nawet nie wspominając

Gość gość
I co zatkało cie?

Gość gość
Góry opawskie to wg ciebie śnieżne pagórki tak to jak wejdziesz na biskupią kope to pogadamy ps na Orlej perci Kasprowym giewoncie itd nigdy nie byłeś o Alpach nie wspominając więc nie ośmieszaj się bo właśnie udowodniłes że jesteś idiotą ty w górach byłeś tylko palcem po mapie

Cześć Mateusz. Ja sie rozchorowałam :( ale film chętnie obejrzę jak jutro wrzucisz