Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniZ

Co ja przez przypadek wysłałam do mojego teścia... :(

Polecane posty

Gość AniZ

Kurczę. Mój mąż pojechał do swoich rodziców pomoc im w remoncie. Dzisiaj napisał do mnie z numeru teścia: już skończyliśmy będę w domu za 2 godziny. Nie wiem czemu on pisał z numeru teścia, zagapilam się, zamyslilam... kuzwa. Opisałam : super, czekam. Patrycja idzie na urodziny do koleżanki mam ja o 19 odebrać i muszę przyznać ze bardzo chętnie wykorzystam popołudnie na seks z moim Kochanym mezem bardzo się stesknilam. Teść odpisuje... "Cześć Aniu, Konrad już pojechał. Dziękuję że nam go pozyczylas, mam nadzieję ze spisze się tak samo dobrze jak u nas podczas remontu :-D. Hehehe pozdrowienia dla całej rodzinki." Chyba się zapadne pod ziemię, jeszcze do teścia to wysłałam mogłam chociaż do teściowej. Myslalalam o odkrecaniu ale chyba nic nie pomoże... można coś z tym zrobić?:/

Gość gość
hahahahahhaa, dobrze jest ;) wie ze go kochasz :)

Gość gość
Wiesz zdarzadze ci tajemnice: ludzie od tysięcy lat uprawiają seks. Tylko cichosza nie mów nikomu to może nikt się nie zorientuje. Ponoć mogłyby być problemy gdyby cały świat przestał to robić ale ja tam nie wiem. A z odpowiedzi twojego teścia nie wyglada na to żeby był jakimś dewotą, Wiec wyluzuj i pomyśl ze cieszy się ze jego synowi niczego nie brakuje.

Gość Binek
A Twój mąż wziął się na świecie z czego? z niepokalanego poczęcia najświętszej teściowej? Wyluzuj, gościa wyraźnie to rozbawiło :) w końcu macie dziecko, chyba bocian Wam go nie podrzucił.... Hehe, kiedyś znajomy odpowiadał jak w pracy do kadrowej ze służbowego telefonu kolega wysłał mega wulgarnego sms'a do żony nt. tego co zrobi jak ją dziś dopadnie w domu... Wyobraź sobie jaka to musiała być dla gościa sytuacja... :D

Gość gość
Nic się nie stało. Moja koleżanka miała gorszą wpadkę . Kłóciła się z siostrą która się wściekła i napisała I chuj ci zrobiłam a ty teraz mnie tak traktujesz. Koleżanka coś źle wcisnęła i rozeszły się smsy do wszystkich z listy kontaktów w tym do poważnych lekarzy. Nie pokazała się w tych gabinetach więcej.A znajomych musiała przepraszać.

Gość gość
starszy pan ma poczucie humoru ;) myślę że jeśli cię lubił to teraz będzie cię dodatkowo jeszcze bardziej szanował

Gość gość
Obroc to w żart :D przecież nic się złego nie stało xd

Gość gość
ale Ci świetnie teść odpisał! Sytuacja zabawna i nie ma powodów do zmartwien.

Gość gość
Teściowie na pewno się cieszą ze u Was ok. Posmiejcie się z tego przecież to nic takiego:)

Gość gość
Niezły ubaw musieliscie mieć w domu z tego. Jestem ciekawa reakcji Twojego męża jak się dowiedział.

Gość gość
" Zgłoś gość dziś Wiesz zdarzadze ci tajemnice: ludzie od tysięcy lat uprawiają seks. Tylko cichosza nie mów nikomu to może nikt się nie zorientuje. Ponoć mogłyby być problemy gdyby cały świat przestał to robić ale ja tam nie wiem. A z odpowiedzi twojego teścia nie wyglada na to żeby był jakimś dewotą, Wiec wyluzuj i pomyśl ze cieszy się ze jego synowi niczego nie brakuje. Zgłoś" X Moze jej meza bocian przyniosl :D P.S . Na powaznie . Od tysiecy lat byly rowniez zdrady , stosunki przedmalzenskie i nieslubne dzieci . To nie jest domena tylko wspolczesnych czasow.

Gość gość
Mieszkasz w Łodzi?

Gość AniZ
Chyba rzeczywiście nic takiego się nie stało uspokoiliście mnie :D Mój mąż się z tego śmiał ale za dużo czasu temu nie poświęcił, można powiedzieć że cała sytuacja go rozśmieszyła i to przysłowiowo olał - miał ciekawsze rzeczy do roboty :D a napisał od teście bo mu bateria padła w telefonie.