Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostrzeżenie dla sangwinikow

Polecane posty

Gość gość

Napisałam skrótowo,w psychologii tak się nazywa nasz typ osobowości :) -charyzma,przedsiębiorczość,talenty artystyczne, szczerość w wyrażaniu siebie i okazywaniu uczuc , szlachetnosc, poczucie humoru to nasze cechy. Przedstawicielem tego temperamentu jest np Elvis Presley, Marylin Monroe,Richard Gere itp. X Mam dla Was życiową rade - nigdy nie wchodźcie w zwiazki z nieszczesliwymi ludzmi, zwlaszcza melancholikami i cholerykami. Tych pierwszych w moim zyciu bylo od groma, od wczesnych lat dziecięcych. Sa strasznie dwulicowi, podli, próbują się wybić naszym kosztem bo są ulomni w każdej dziedzinie. Nie przyjaznijcie się z nimi, nie zakładajcie zwiazkow czy malzenstw, nie ulegajcie iluzji ze przeciwienstwa sie przyciagaja i melancholik nada glebi waszemu zyciu. Chyba że chcecie przy nich zgorzkniec,utracić wiarę w ludzi to jak najbardziej. Moi melancholicy korzystali z moich znajomości, charyzmy, troche sie wyrobili (w nasladowaniu mnie) i staneli na nogi a w problemach sie ulotnili , rozgadali sekrety i jeszcze przekrecili wszystko żeby mnie ośmieszyć , ja byłam hojna i nie oczekiwałam nic w zamian, a jak koleżanka miała mi zrobić fryzurę to 2 dni wypominala i się przygadywala więc w końcu jej zapłaciłam,choć nie było takiej umowy. :O stroncie od tych sierot. Wcale nie są tacy dobrzy na jakich sie kreują. To cwaniaki.

Gość gość
Żeby była jasność zawsze byłam lojalna wobec nich. Za to oni wiecznie nadeci próbowali mnie nieudolnie naśladować,błyszczeć w moim towarzystwie choć jak wiadomo wypadają karykaturalnie. Oni nam okropnie zazdroszczą i nas nie lubia za to że jesteśmy lepsi. Plotkarze niesamowici. Łączcie się z ludźmi z klasą, bo z cholerykiem też kiepskie życie. Nigdy nie popelnie bledu żeby wpuścić do życia melancholika. moj sasiad tez sangwinik ma dziewczyne melancholik i widze jak sie z nia marnuje. Moze gdyby byl ciagle poza domem jak Elvis to by tego nie odczul. Zapomnijcie o aprobacie, to tylko na poczatku. Potem jest krytyka, brak wdzięczności. Dlatego Was ostrzegam nie marnujcie sobie życia żeby uszczęśliwić niegodziwcow.

Gość gość w kość
skrótowo: bzdury!

Gość gość
O i wypowiedzial się melancholik :D

Gość gość w kość
"Potrzebuje uwagi, pochwał, komplementów, docenienia." coś takiego wygrzebałem o sangwinikach tak to było? splendor/pochwały spłynęły na kogoś innego i tak bardzo Cię to boli?:P jesteś cudowna!😘 lepiej już?;)