Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calinkapl

Rożnica wieku ja 19 on 31 lat czy to ma sens ?

Polecane posty

Gość Calinkapl

Jak w temacie czy dwanaście lat różnicy to dużo ?

Gość gość
Teraz nie, ale za kilka lat jemu już nie będzie tak wszystko stało jak powinno.

Gość gość
Nie ma sensu wiązać się ze staruchem

Gość Calinkapl
pytam serio

Gość gość
Jeżeli ona za 5 lat będzie ważyła 100 kg to jego wiek będzie bez znaczenia bo wtedy nawet młodszemu od niej nie stanie :-D

Gość gość
To ci odpowiadam, że jest za stary dla ciebie

Gość gość
Mezczyzna moze byc nawet 50 lat starszy najwazniejsze czy jestes z nim szczesliwa!

Gość gość
Mysle, ze ma sens jesli do siebie pasujecie i on traktuje Cie jak partnerke nie kogoś kogos trzeba wychować. Sama byłam w takim zwiazku, ja miałam wtedy 18, on 33, czyli jeszcze wieksza roznica, ale bylimy zgodna para. Rozstalismy sie tylko dlatego, ze pozałam kogos innego w kim sie zakochałam, ale to byl udany zwiazek i trwał 4 lata

Gość gość
O ogolnie jesli chodzi o rozniece wieku to uwazam, ze ok jesli to nie wiecej niz powiedzmy 20 lat. Powyzej 20 lat roznicy to juz troche duzo, chyba, ze ludzie sa na tyle dojrzali psychicznie, ze i z tym sobie poradza. Niestety musisz sie przygotować, ze roznica wieku toneistety czesto krytyka ze strony innych. Ja, chociaz on byl przystojny, nasluchalam sie czesto pytan od roznych ciotek czy sasiadek dlaczego nie spotykam sie z rowieśnikiem i takie tam. A ja jakos wolalam stareszego, zawsze wolalam starszych. Jesli to kobieta jest starsza o nawet 20 lat,to tez nie mam nic przeciwko takim zwiazkom, oboje sa dorosli, wiec moga sie wiazac z kim chca. Tylko jest jedna pulapka,ze taka starsza osoba moze sie uwazac za madrzejsza od Ciebie i moze Cie probowac pouczac/ wychowywac, ale nie zawsze tak jest. W moim zwiazku tak nie bylo, ale mam koleżanke co miala faceta 18 lat starszego i on wlasnie ja lubil pouczac, mowic jej co ma robic, w co sie ubierac itd

Gość gość
Ja mam 20 lat a mój chłopak to 30 letni niemiec :) ładny jest nie widać różnicy

Gość gość
Leczcie sie to nie jest normalne jak interesujecie sie star****** w wieki 30 pare lat.

Gość gość
Ja mam faceta 18lat starszego i chvj ci do tego :D