Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w mieszkaniu mam.25 stopni i jak sprzatałam

Polecane posty

Gość gość

to się spocilam. Nie wiem co się ze mną dzieje. Ostatnio więcej się poce.kiedyś to nawet w 30 stopniowym.upale się nie pocilam. Mogłam ćwiczyć biegać i zero potu. A dzisiaj przy sprzątaniu spocona, weszłam do sklepu spocona. Chyba coś mi dolega tylko co? Hormony? Tarczyca?

Gość gość
tez mnie to interesuje. ktos cos? jak wypale fajki to pot brzydko smierdzi..

Gość Ja_Dyzio
brak bzykania i osłabienie organizmu z powodu braku bzykania !

Gość gość
wlasnie spozywam za malo plynow wody. dziennie 3 kawy i 1 herbata i 2 szkl wody, malo

Gość gość
to nie tarczyca, ani nie fajki ani nie płyny... TO WIEK, człowiek sie starzeeje i ch*ja na to poradzi :O

Gość gość
jakich hormonow znowu? O co chodzi?

Gość gość
wez nie p*****l mam tylko 28 lat ale zarzucilam sport od roku. przytylo mi sie 8 kg ale niee jestem wielka zeby sie tak ze mniue lalo. lecze sie 2 lata na tarczyce hashimoto. jakie badania robic?

Gość gość
Kurcze ktoś mi się wcial w Temat. Tak pewnie się starzeje mam 40 lat. Całe życie byłam taka skąpo pocaca się więc ciężko mi się przyzwyczaić ze np przy sprzątaniu lub w upały się poce. Pot na szczęście nie śmierdzi. Papierosów nie palę. Trochę przytylan ale nadwagi jeszcze nie mam.

Gość gość
ej moze wilgotnosc powietrza 69 proc, i tak sie poce,,

Gość gość
mam to samo; nigdy się nie pociłem, uwielbiałem upały itp. a teraz dramat; jest trochę cieplej i się lepię :o mam 37 lat i zaczęło się jakieś 2-3 lata temu. Obawiam się, że to po prostu naturalny proces tak jak obwisanie skóry pod wpływem grawitacji. Nasz organizm się starzeje i procesy termoregulacji nie są już tak wydajne jak wcześniej. Czasu nie oszukamy :o

Gość gość
u mnie mysle ze to slabe odzywianie hashi i brak ruchu. przebiegne 500 m i mokra jestem.

Gość gość
To ja autorka Ja też źle się odżywiam.owszem śniadania obiady jem wartościowe ale też jem dużo slodyczy. Zawsze chodziłam bardzo szybko i nawet w upały się nie pocilam a teraz jak idę szybciej to już się zgrzeje.

Gość gość
gość dziś prawda, skoncze 36 niedlugo, tez jest inaczej niz jeszcze pare lat temu, to po prostu wiek..

Gość gość
Ale z tego co obserwuje to im człowiek starszy tym grubej się ubiera. Ludzie starsi często w upały są tak grubo ubrani i jakoś się nie pocą.

Gość gość
Mam 35 lat i też się zaczęło zwłaszcza podczas snu. Pościel można wyżymać. Muszę prać 2 razy w tygodniu bo śmierdzi. W I fazie strasznie podnosi mi się temperatura ciała.

Gość gość
Ja akurat w nocy sie nie poce. Raczej tylko jak się ruszam. Aha i raczej pije mało wiec to kiedy jest kwestia ze dużo pije.

Gość gość
Up