Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uniwersum jesteś mam pyyyyyxmilion pytanie

Polecane posty

Gość gość

Uniwersum wiesz ze ponad połowa powierzchni Opola to są pola uprawne? Ps w Opolu obok tej galerii handlowej Karolinka pamiętasz ten filmik z ch Karolinka jak chodziłem po nim? Obok parkingu ch Karolinka są pola uprawne gdzie pszenica i jęczmień rośnie a na przeciwko sklepu makro w Opolu też są pola uprawne gdzie kukurydza rośnie? Wiem bo obok często przejeżdżam a obok głównej siedziby politechniki opolskiej są pola uprawne gdzie zboże rośnie naprzeciwko politechniki po drugiej stronie drogi rośnie Kukurydza a półtorej może dwa km od rynku w Opolu traktory orają pole :D

Gość gość
Ps nie raz widzę jak przez centrum opola traktory jeżdżą ps obok Castoramy po jednej stronie są kilkunastopietrowe bloki na blokowisku a z drugiej strony sklepu Castorama jest "wioska" 40 lat temu przyłączona do Opola gdzie są stajnie stodoły i ludzie trzymają tam świnie kury kaczki i krowy

Gość gość
Co o tym sądzisz? Wiesz że we Wrocławiu też jest mnóstwo pól Uprawnych? Wiesz że 36 procent powierzchni Wrocławia to pola uprawne co o tym sądzisz? Czy ci rolnictwo krowy kaczki kury i Pola uprawne w mieście przeszkadzają?

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Ratujmy aresa z niewoli jesteś? Co o tym sądzisz?

Gość gość
Co o tym sądzisz?

Tak jestem. Mnie nie przeszkadzają, sama mam działkę pracowniczą i uprawiam warzywa w dużym mieście :D Chora jestem Mateuszu zaraz padnę bo wziełam kciukową miksturę