Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Murawska22

Krwawienie po dniach płodnych

Polecane posty

Gość Murawska22

Witam okres zaczął mi się 14.06 skończył się 17.06 z narzeczonym uprawialiśmy seks 23.06 i 25.06 bez zabezpieczenia z finałem w środku. Dziś jest 1.07 od wczoraj mam krwawienie tak jak by przy okresie i bardzo boli mnie brzuch miesiączki mam regularne następna ma być 12.07 co to może być nigdy czegoś takiego nie miałam czy mogę być w ciąży dużo czytałam że krwawienie to może być zagnieżdżanie zarodka ale sama już nie wiem proszę o odpowiedz

Gość Cleo1976
Przede wszystkim, nie wiem, z czego wnioskujesz, że miałaś już dni płodne? Obserwowałaś się? Jeśli nie, to to krwawienie może towarzyszyć owulacji-jest to dokładnie środek teoretycznego cyklu.A jeśli kochałaś się świadomie w dni płodne, to tak, może być to krwawienie zagnieżdżeniowe.Albo bardzo wczesne poronienie.Albo nawet (chociaż to zdarza się rzadko) ciąża pozamaciczna.Albo kolejna miesiączka ze znacznie skróconego cyklu -niektóre zaburzenia hormonalne lub silny stres mogą to spowodować.14 dni po ostatnim niezabezpieczonym stosunku zrób test.I obserwuj krwawienie-jeśli będzie miało normalną długość i nasilenie, to najprawdopodobniej okres.Krwawienia śródcykliczne czy implantacyjne rzadko trwają dłużej niż 3 dni, zwykle są też mniej obfite.