Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z tym ze z krocza wali ryba?

Polecane posty

Gość gość

Mnóstwo chłopaków o tym pisze ze wali ryba wtf?

Gość gość
powąchaj tzipe to będziesz wiedział

Gość Ja_Dyzio
mnie to NIE przeszkadza, że kobiety śmigają bez majtek pod sukienkami lub spódnicami , wiatr jest sprzymierzeńcą dla kobiet, wiatr zawieje i przewietrzy vagine ale faktycznie , gdy kobieta wskoczy w jakieś nylonowe 'galoty' lub kalesony w upalny dzień , gdy asfalt się topi to klękajcie narody , kobieta capi octem, śledziem, odchodami z duupy , z zapoconymi tzytzkami smród na kilometr wymieszany z perfumami firmy ZIAYA a do tego, gdy wystrzeli pierdziocha to smród wali komunikacji miejskiej totalny i trudny do wywietrzenia !

Gość gość
Chyba musicie się przerzucić na facetów. Przecież spocona pyta faceta pachnie.

Gość gość
Bo gnije ten nablonek przy ujsciu pochwy i w srodku. Tam jest wielowarstowy plaski ale luszczy sie i gnije tak jak pod napletem tyle ze u baby to jest otwarte, zwykla putryfikacja, dlatego capi serem ryba octem i cala dieta srodziemnomorska. Ale najgorsze jest jak maja ciote to czasem j***e takimi gnijacymi grzybami, pieczarkami starymi. Kurwa rzygac sie chce, to jest zluszczona zgnila blona sluzowa zmiesZana z krwia i to wyplywa na zewnatrz i po drodze gnije. Rzygam

Gość gość
Nic co ludzkie nie jest mi obce hahah

Gość gość
hahahah leżę i kwiczę! :D :D :D fakt sama prawda, ALE facet w taki uplany dzień wali o wiele gorzej od kobiety - POTEM nie do zniesienia..... i też mu śmierdzi z gir i z innych części ciała.