Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w dzieciństwie dostawaliście Łabie

Polecane posty

Gość gość

Tak dostałam 2 razy na uspokojenie . Raz dostałam za torze że nie powiedziałam prawdy i oszukałem panią wychowawczynie mama wruciła z zebrania ,jak tata się o ty dowiedział to odrazu wparował do mojego pokoju z pasem w ręku kazał mi zdjąć majtki i połorzyć się na krześle było to 10 bolących pasów zawsze dostawałam wojskowym skórzanymi grubym szerokim czarny pasem który wisiał w dużym pokoju na ścianie. Odrazu jak widziałam pasa ciarki przechodziły mi przez plecy. Dostałam też za to że poszłam na wagary o było lanie takie że hej . Nie mogłam usiąść przez dwa tygodnie. Jeszcze dostałam za kradzież tato przyjechał do sklepu i odrazu zprał mnie i powiedział że w domu będzie powtórka a właściciel powiedział tacie żeby tato zlał mnie kablem noi na mojej d**ie poczułam smak kabla i pasa. Też dostawałam po wywiadówce tyle i mam jedynek razy2 +10 pasów za kłamstwa (nie powiedzenie o jedynkach ) noi jeżeli zachowanie jest złe to do dodatkowo 10 pasów. Jak miałam 6 lat chciałam iść na dwór ale toto mi nie pozwolił więc się wymknełam jak tata to zobaczył wzioł wojskowy pas i poszedł na dwur do złapał mnie za rękę zdjoł majtki i wlał przy wszystkich koleżankach .

Gość Super

A co to są te Łabie ?