Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carrotka121

STUDIA

Polecane posty

Cześć, poprawiłem maturę i planuję iść na studia zaocznie. Chciałbym się dowiedzieć od Was czy ktoś się orientuję czy ciężko dostać się na takie studia? (zaocznie) Bardzo bym chciał studiować w Warszawie czy tam ciężej o dsotanie się? Trochę czytałem i za każdą rekrutację trzeba zapłacić (prawie) i w drugim etapie rekrutacji trzeba dostarczyć dokumenty takie jak zdjęcia, zaświadczenia od lekarza, kopie świadectw dowodu itp. ale to chyba nie jest jednoznaczne z przyjęciem? Jak długo czeka się na ogłoszenie dostania się na studia ?:P Jeżeli ktoś się orientuje w tym temacie to bardzo proszę o odpowiedź, bardzo będę szczęśliwy za kilka słów od siebie odnośnie tego jak wyglądała Wasz rekrutacja itd ::) Pozdrawiam:)

Gość gość
To już zależy od uczelni. Są takie, gdzie masz opublikowane ile jest miejsc na dany kierunek, a są takie które przyjmują wszystkich. U mnie przyjmowali wszytskich, wystarczyło się zapisać. Na moim kierunku było 400 osób, zostało 26 do obrony, bo naprawdę kosili. Zdają sobie z tego sprawę, że to tak wygląda, jest spory przesiew. Połowa nie zdała pierwszego semestru