Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specgośćodgadki

dobry bajer pół sukcesu

Polecane posty

Gość specgośćodgadki

facet musi mieć bajer opanowany - czyli sztukę rozmowy - by mógł mieć wybór w kobietach w innym wypadku, będzie czekał na litościwą zgodę ze strony jednej kobiety , która się na niego zgodzi

Gość gość
Daj spokój, inteligentne kobiety to nudzi. Cała ta wasza gadka.Przejrzą Cię na wylot.

Gość specgośćodgadki
nudzi ? Ty nie wiesz o czym ja piszę ja nie piszę o facecie , który robi z siebie przy was kretyna i nawija co mu do głowy przyjdzie

Gość gość
Jakby u Ciebie ten bajer działał to teraz byś przytulał teraz jakąś miłą ciiipppusie a nie siedział od rana ka kafetere.

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
Ja też nie mówię o takim facecie, taki to kompletna porażka, ale do nich nawet się nie zbliżam. Mówię o gościach niby inteligentnych, ale nudnych jak flaki z olejem.Jakie to on ma pasje, o których w kółko opowiada, jakich ma znajomych, jakie kobiety miał, a jaki seks, czego on nie przeczytał. Ja, ja ,ja. A kobieta tylko przytakuje i czeka kiedy on skończy.

Gość specgośćodgadki
więc piszesz o buraku , którego przerasta ego nikt , kto potrafi rozmawiać nie skupia się tylko na sobie lub tylko na innych

Gość gość
Ty szmato

Taaaaaa jasneeeeeeeeeeeeeee :D Tylko poza tym bajerem to musi być: - wysoki - przystojny - dobrze brany - dobre zmotoryzowany - mieć dość kasy na 300 randek i wsio Kobieta musi tylko być. Gdzieś w necie widziałem blog laski co się bez problemu umawiała na KILKANAŚCIE(!) randek tygodniowo. Z netu... jakie sympatie czy inne takie.

Gość gość
"gość dziś Jakby u Ciebie ten bajer działał to teraz byś przytulał teraz jakąś miłą ciiipppusie a nie siedział od rana ka kafetere." X 10/10