Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facetom chodzi o jedno a kobietom

Polecane posty

Gość gość

o to samo a wy robicie z tego problem [cześć]

Gość gość
Kobietom chodzi o wszystko

Gość gość
o wszystko to później

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
a prawie zawsze o to by sie dobrze ustawić i potem ciąle narzekać,że maż mało zarabia, oczywiście samemu nie pracować "bo sie nie opłaca.... za 2 -2.500 netto mam pracować?". a mąż pracuje , za ciut wiecej i mam wystarczyć na utzrymanie rodziny, łacznie z nie pracującą damą...

Gość gość
gość dziś masz do utrzymania nowoczesnego pretensjonalnego pasożyta w domu ?

Gość gość
Zarabiający srednią krajową mężczyzna może sobie pozwolić na wyrywanie co weekend jakiejs niuni w klubie na jjedną noc. Wychodzi taniej niż utrzymywanie pasożytai seks jest częściej niż raz na miesiąc

Gość gość
10 :55 a skad takie doswiadczenia ? Zle trafiles , teraz wyrywac musisz

Dokładnie. Wszystkim chodzi o to samo... rozmnażanie. Tylko kobieta wymaga: - zaradnego, przystojniaka co będzie w nią przez lata inwestował... bo chodzi w ciąży facet: - dziury do zapłodnienia i w długą... bo to nic nie kosztuje. To się nazywa ewolucja, drodzy państwo, i pewnie uczyli was o tym w szkole:classic_cool:

Gość gość
Facetom chodzi o d**e, a kobietom o miłość, emocje, bliskość

Gość gość
Jakby pan K mnie zechciał to seks miałby codziennie a nawet częściej...

Gość gość
Jakby kobiety nie lubiły seksu

Gość gość
Kobiety lubią seks, ale nie koniecznie penetracje. A facetom, to się w ogóle dużo wydaje :D nawet orgazmu u kobiety nie potrafią rozpoznać i dają sie nabierać na udawany :D

Gość gość
13:38 I ciekawe kto na tym "udawanym orgazmie" traci :D Faceci - nie sądzę :D x Kobiety lubią seks, ale nie koniecznie penetracje. x Hahahaha najlepiej taki seks bezdotykowy :D Pisz może liczbie pojedynczej "ja" :)

Gość gość
Na udawanym orgazmie, kobieta zyskuje że frajer szybciej kończy :D A on się cieszy jaki to jest świetny, niech się cieszą biedaki :) x "Hahahaha najlepiej taki seks bezdotykowy smiech.gif" WIĘKSZOŚĆ facetów zapomina, że WIĘKSZOŚĆ kobiet dochodzi poprzez lechtaczke :)

Gość gość
Na udawanym orgazmie, kobieta zyskuje że frajer szybciej kończy smiech.gif A on się cieszy jaki to jest świetny, niech się cieszą biedaki usmiech.gif x Jeżeli się uprawia seks z frajerem to może tak być, nie mam doświadczeń :D X "Hahahaha najlepiej taki seks bezdotykowy smiech.gif" WIĘKSZOŚĆ facetów zapomina, że WIĘKSZOŚĆ kobiet dochodzi poprzez lechtaczke usmiech.gif x A inna WIĘKSZOŚĆ dochodzi całokształtnie :D przy czym seks z frajerem wyklucza taką ewentualność :D