Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰olaolasdf

Druga randka agresja

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰olaolasdf

Ot贸偶 by艂a to druga randka u ch艂opaka w domu.Siedzielismy w ogrodzie i powiedzia艂am ze m贸j pies fajnie by si臋 tu czu艂. Na co on zareagowa艂 agresywnie, ze nie ma mowy. Ze je艣li kiedy艣 bym chcia艂a si臋 do niego przenie艣膰 to mam si臋 pixbyc psa, albo zostawi膰 w lesie albo utopi膰. Mia艂am 艂zy w oczach i powiedzia艂am ze jak mo偶e tak m贸wi膰, ze m臋偶czyzna powinien chcie膰 szcz臋艣cia kobiety.On na to ze chyba mi si臋 w g艂owie poprzewraca艂o. Wysz艂am do 艂azienki i trzasn臋艂am drzwiami. On pobieg艂 za mn膮, my艣la艂am by przeprosi膰, a on ze nie b臋d臋 robi膰 takiego teatru i mam wypieprzac z jego domu.Sama nie wiem kto mia艂 racje?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
wysz艂abym i nie wr贸ci艂a...Szacunek, to przede wszystkim. Nie potraficie ze sob膮 rozmawia膰. Przeprowadzisz sie do niego, a on Ci po藕niej powie,偶e talerzyka nie od艂ozy艂a艣 tak jak trzeba, bo to przeciez jego dom...s艂abo. M贸g艂 z Tob膮 normalnie porozmawia膰, na spokojnie, a nie u偶ywa膰 takich s艂贸w. Wypieprzy艂abym z domu, ale po raz pierwszy i ostatni:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale patologia :O z kim wy sie spotykacie ? skad wy tych facetow bierzecie ? z terapii odwykowej dla 膰pun贸w czy z pierdla ? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zreszt膮, kt贸ra m膮dra kobieta jedzie na druga randke do faceta? sama mu sie podk艂adasz, przez to on sobie pozwala i juz od pocz膮tku Cie nie szanuje. A do doopy z takim facetem. Nie po艣wieci艂abym mu juz ani minuty, ma艂o tego, jeszcze bym mu na koniec nas艂a艂a pare h...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰olaolasdf
Dodam ze facet prawnik po rozwodzie. Ja z nim normalnie rozmawia艂am , pochwali艂am ogr贸d i ze m贸j pies fajnie by si臋 tu czu艂. A tu taka fala agresji. Ja po prostu wysz艂am a on teraz szuka kontaktu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyno co艣 twoje poczucie warto艣ci szwankuje.pomy艣l o tym.:-) a tego pana wyrzu膰 z swojego 藕ycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dla mnie , to nic dobrego z tego nie wyjdzie, sam sie zdradzi艂, co potrafi...A Ty sobie wbij do g艂owy,偶e nie zaw贸d tworzy cz艂owieka m膮drym:) Miej w sobie troch臋 godno艣ci i honoru i nie lataj do niego jak ma艂a dziewczynka, bo mo偶e przeprosi, bo mia艂abym gdzies jego przeprosiny, po tym co powiedzia艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰olaolasdf
Doskonale wiem ze nie zaw贸d jest wa偶ny. Zastanawia艂am si臋 tylko nad tym i偶 by膰 mo偶e moja reakcja by艂a zbyt emocjonalna. Ja ten kontakt zako艅czy艂am, aczkolwiek mnie nie dziwi i偶 nikogo nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nigdy nie zwi膮za艂abym si臋 z typem, kt贸ry w ten spos贸b cho膰by s艂ownie traktuje zwierz臋ta. To bydle, nie cz艂owiek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i widzicie! Ani slowa o tym ze ona odejdzie! Bo wcale nie zamierza - bedzie mu sie i tak na sile do tego wpieprzala - z psem czy bez - ale i tak tam zamieszka!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo z rozwodnika to ani psa dla ogrodnika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pono膰 je艣li chce si臋 zobaczy膰 prawdziwy charakter cz艂owieka wobec ludzi warto zobaczy膰 jak traktuje zwierz臋ta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hmm, to zrozumia艂e,偶e taka by艂a Twoja reakcja, bo pewnie jeste艣 wra偶liw膮 osob膮. Nie rozmyslaj, co by by艂o gdyby:) Zr贸b sobie kawki i korzystaj ze 艣wietego spokoju:P a on niech szuka dalej. Zycie masz jedno i 艂epek do g贸ry:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niech sobie teraz siedzi sam w tym swoim pi臋knym ogrodzie i korzysta z zieleni:D Mo偶e nie zapu艣ci korzeni, jak roslinki w tym ogrodzie hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰olaolasdf
Nie, nie zamierzam tam mieszka膰, przez te jego krzyki i stosunek do zwierz膮t. Dalej by艂oby tylko gorzej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale pierdzielisz... Kobieto! 藕le! Powtarzaj to sobie jak mantre...Znajomos膰 skonczona, skonczy艂o si臋 szybciej, niz zacze艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli to nie prowo:) to wiej tylko obcas贸w nie po艂am:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 [10:13 W trybie ekspresowym zako艅cz znajomo艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
On pobieg艂 za mn膮, my艣la艂am by przeprosi膰, a on ze nie b臋d臋 robi膰 takiego teatru i mam wypieprzac z jego domu.Sama nie wiem kto mia艂 racje? x Nie wiesz kto mia艂 racje, no on przecie偶 ;) dobrze, 偶e ci臋 kijem przez plecy nie potraktowa艂 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No idiota.jsk mo偶na dziewczyn臋 tak potraktowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny sa traktowane tak jak na to pozwalaja! Autorka na razie niby nie ma zamiaru sie wprowadzac ale znajomosci nie konczy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Napisa艂a ze sko艅czy艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰olaolasdf
Tak.zakonczylam to. Mia艂am wyrzuty ze mo偶e mo偶e to ja jestem wra偶liwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢wir i agresor, ale BTW - druga randka a ty zaczynasz m贸wi膰 o zamieszkaniu razem? :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz jeszcze jakie艣 w膮tpliwo艣ci? Powa偶nie :O ?? Przecie偶 ten kole艣 zachowa艂 si臋 jak 艣wir. Co z wami kobiety nie tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlatego rozwodnik... 偶ona w koniec ko艅c贸w, zmadrza艂a i kopn臋艂a w zad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Nie wiesz kto mia艂 racje, no on przecie偶 oczko.gif dobrze, 偶e ci臋 kijem przez plecy nie potraktowa艂 smiech.gif" Widz臋,偶e te偶 masz specyficzne poczucie humoru:D ja te偶 bym wia艂a, a偶 by mi si臋 podeszwy od but贸w pali艂y:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie no pewnie, 偶e on mia艂 racj臋. Przychodzisz do niego i odzywasz si臋 bez pozwolenia. P贸藕niej blokujesz mu kibel. Ciesz si臋, 偶e kara nie by艂a zbyt sroga. Powinna艣 mu stopy ca艂owa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciesz sie ze w ogole wyszlas zywa z tego domu

Udost臋pnij ten post