Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćolaolasdf

Druga randka agresja

Polecane posty

Gość gość
Sama nie wiem kto miał racje? Jak możesz tego nie wiedzieć?Pewnie,że on, jakaś durna jesteś,że z tym psem wyjechałaś, po co wspominałaś ,że masz psa.Najpierw trzeba było wybadać,czy misio lubi psy w luźnej rozmowie ,a nie tak z grubej rury o tym psie.Dodatkowo,zamiast go przeprosić od razu po tym niefortunnym stwierdzeniu, to uciekłas,a misio tego nie lubi, zdenerwowałaś go,jak mogłaś tak postąpić. Przeproś misia, to w końcu prawnik, grosz zarobi, dom ma, reszta się ułoży jak będziesz potulna a psa faktycznie do lasu, albo utop.Taka klarowna sytuacja a ty nawet nie wiesz,że nie miałas racji, strasznie niedomyślna jestes.Wróc na kolanach, przeproś i nigdy już nie wspominaj o tym cholernym psie.

Gość gośćolaolasdf
No widzisz, a ja taka niedobra i mu powiedziałam ze psa się nie pozbede

Gość gość
A co on teraz pisz dp ciebie autorko

Gość gość
Autorko...kup mu pieska w prezencie ;)

Gość gośćolaolasdf
Rozwod ponoć dlatego ze zona mu die znudziła. Małżeństwo trwalo3 lata a z córka po rozwodzie przez 4 lata nie utrzymywał kontaktu bo ponoć zona go okradła i w ramach zemsty nic nie płacił na córkę ani nie miał z nią kontaktu

Gość gośćolaolasdf
Pisze do mnie abym skończyła zgrywać królewnę i zaczęła być normalna.

Gość gość
Aaaa...to ty jestes nienormalna? :) aha,spoko :D

Gość gość
O matko, skąd tacy ludzie się biorą? Jakby mi powiedział o rozwodzie, o tym, że nie płacił na WŁASNĄ córkę już by mi dało do myślenia. A powód rozwodu, żona mu się znudziła, nawet nie skomentuję. Na serio po tych tekstach, to chyba Cię ten dom i jego pozycja w nim oczarowała.

Gość gość
Facet się rozwiódł, bo żona mu się znudziła, więc każda kolejna też się znudzi.Podobno go okradła, fatalny z niego prawnik skoro tego nie udowodnił. Ukarał córkę, za rzekome błędy żony,nie płacąc na jej utrzymanie i nie utrzymywał z nią kontaktu, o zgrozo przez 4 LATA! Kobieto! Gdzie Ty masz rozum? Ile Ty masz lat? 15? Pamiętaj, człowieka poznaje się po tym, jak traktuje bezbronnych i słabych. Ktoś, kto bez mrugnięcia okiem mówi o topieniu jakiejkolwiek istoty na tej ziemi, nie jest człowiekiem, któremu warto poświęcić sekundę, nie mówiąc już o randce, czy nie daj Bóg ślubie.

Gość gość
Napisz,ze wlasnie znormalnialas i niech spierd/ala w podskokach.Ptzeciez z,tego co opisujesz,to skonczony debil.jest.

Gość gośćolaolasdf
No właśnie to wszystko mi wyznał na tym spotkaniu. A czy ta zona go okradła to ja tego nie wiem, może i to nawet zmyślił.Dodsl ze ucieszył się ze go zona zdradziła bo było mu to na rękę bo miał powód by się jej pozbyć.

Gość gość
Kawał huja

Gość gość
Szkoda łez na takiego

Gość gość
Gdzie się tacy legna, bo chyba nikt tego robala nie urodził

Gość gość
No robal

Gość gość
No kawał gnoja

Gość gość
Ja nie rozumiem dlaczego ty płaczesz, zamykasz się w łazience i oczekujesz przeprosin. Po co? Druga randka czyli obcy człowiek, dowiedziałaś się czegoś paskudnego o charakterze, co wyklucza zadawanie się z człowiekiem nawet na stopie dalekiego znajomego . Ja bym po prostu wyszła i tyle. Nie wiem co tu przeżywać.

Gość gośćolaolasdf
No być może przesadziłam z reakcja, ale miałam duże oczekiwania wobec tej relacji.

Gość gość
No to zrobilas podstawowy blad,puscilas sobie w glowie bajke:zyli dlugo i szczesliwie,tylko po co?Gosc totalnie nie rokuje jest wrecz poje/bany jedyne co powinnas zrobic,to jaknajszybciej zakonczyc raka znajomosc,jesli tego nie zrobisz bajka zmieni sie w horror.

Gość Goscolaolasdf
Tak tez zrobiłam i wiem ze dobrze zrobiłam.

Gość gość
Eee serio? To była DOPIERO druga randka, a Ty juz miałaś duże oczekiwania co do tej relacji, poważnie? Zdystansuj się trochę do relacji damsko-męskich.