Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znów chcą przeforsować zakaz aborcji!!!!! Dziewczyny, musimy być czujne!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

W zeszłym roku PiS prawie zatwierdził całkowity zakaz aborcji, na szczęście w porę udało się to powstrzymać. Dla mnie to było jasne, że PiS nie poprzestanie na jednej próbie. Potem wprowadził tzw. ustawę za życiem, a wczoraj dowiedziałam się, że w Krakowie stoi billboard na którym pisze,że aborcja wywołuje nowotwory. Pamiętacie musimy być czujne, bo ta barbarzyńska ustawa zawsze może zostać zatwierdzona, zwłaszcza, że PiS ma w rządzie większość absolutną, więc tym bardziej musimy uważać. My już i tak jesteśmy wystarczająco gnębione tym tzw. kompromisem. Ten tzw. kompromis, czyli niewolnictwo to najgorsze co spotkało kobiety po 1989 roku. PAMIĘTAJCIE!!!!! Jak PiS znowu będzie coś kombinować robimy kolejny CZARNY PROTEST. Trzeba wywalić PiSuarów na zbity ryj, a potem znieść niewolnictwo - zalegalizować aborcję, całkowicie. Następne wybory - nigdy nie głosujmy na PiS, teraz mamy niewolnictwo, a za chwilę zalegalizują zabijanie kobiet - barbarzyńską ustawę "stop aborcji". Nie damy się!!!!! Jak kobietom na Islandii się udało, nam w Polsce też się uda!!!!!!

Gość gość
Wypad prawacka chołota.

Gość gość
nie fikaj szmato, sa wazniejsze rzeczy w tym panstwie, chocby to, zeby powstrzymac ue przed wepchaniem nam tysiecy dzikusow z bliskiego wschodu, a to, ze ci sie nie chce wychowywac dziecka, po tym jak bezmyslnie rozkraczylas nogi przed jakims osiedlowym obszczymurem, to twoj problem :O

Gość gość
Zgadzam się w 100% z autorką tego tematu. Wyjebać PiS z rządu. Prawica niech się lepiej zajmie pedofilią w katolickich kręgach. A od kobiet wara!!!!!!

Gość gość
nakaz aborcji wprowadzić dla POmiotów ubecko-lemingowych. nie będzie z czasem na marsze KOD miał kto przychodzić

Gość gość
Nie fikaj PiSuarze pieprzony. Poczekaj do następnych wyborów, przegracie i wszyscy pójdziecie siedzieć. Narodowa patologio, a do tych "lewaków" jeszcze będziecie na kolanach szli.

Gość gość
lewacki POmyju nie idż tą drogą co twoj guru ten mafioso upośledzony Schetyna. i nie strasz

Gość gość
nasze macice, wasze kaplice!!!!!! jak ktoś będzie się mieszać do mojej macicy, jak kopnę w jaja, gwiazdki zobaczycie, pisowskie trolle!!!!!!!!!

Gość gość
nikt nie bedzie szedl na kolanach do lewakow, ty chyba nie masz pojecia jak bardzo wiekszosc polakow was nienawidzi, nikt tu nie chce islamu, malzenstw homo, aborcji na zadanie ani legalizacji narkotykow, nie podoba sie? wyjezdzaj na zachod, tam bedziesz mogla zyc w 'postepowym' spoleczenstwie, gdyby nie kasa z takich organizacji jak fundacja norweska czy g. soros, wy byscie w ogole nie istnieli, wasza 'spolecznosc' :D opiera sie zupelnie na dotacjach z zachodu, ktorzy chca zmienic polske w takie same gowno jakie maja u siebie. chyba nigdy nie bylas na zachodzie,co? przejedz sie do holandii, francji czy szwecji, to zobaczysz jak takie zgnile spolecznestwo wyglada. i jesli mam byc szczery ja sam nie jestem w ogole religijny i mi tez nie za bardzo odpowiada, ale wole kler niz to co ty proponujesz, ja osobiscie glosowalem na kukiza.

Gość gość
Straszy to PiS z tym zakompleksionym kurduplem na czele. Jarek Kaczyński to drugie wcielenie Hitlera - niski wzrost, kompleksy - mają wiele ze sobą wspólnego. Szkoda, że jego matka nie zrobiła aborcji.

Gość gość
mialo byc 'pis mi nie odpowiada'

Gość gość
mowi sie przeprowadzila aborcji, a nie zrobila aborcji, ty tluku bez szkoly :O

Gość gość
zaorać tego koda w końcu, Matti szuka na necie v_iagry hahahah

Gość gość
Ja proponuję kompromis viagrowy, albo nie - całkowity zakaz viagry. Jesteś impotentem - kara Boża.

Gość gość
Gość 11:30 - aborcję przeprowadza lekarz, więc dobrze napisała.

Gość gość
STOP ZABIJANIU NIEWINNYCH DZIECI!

Gość gość
gość dziś źle napisala - bo po wiejsku - "zrobić aborcję"

Gość gość
ja tam w następnych wyborach głosuje na PIS, bo nie mam problemu z aborcją, a nie chce, zeby z tego kraju zrobili drugą francję

Gość gość
zwyroli jak ten alfons kodowski się kara 6.5 letnim więzieniem to kpina z prawa. a nienarodzone niewinne dziecko -życie kara się śmiercią.

Gość gość
gość dziś stop zabijaniu niewinnych dzieci! x racja

Gość gość
AUTORKO TEMATU, zapewne jesteś zagorzałą lewacką feministką. Skoro jesteś taka ZA aborcją (i pewnie ZA eutanacją) to mam prośbę - abortuj się sama z tego świata. Im szybciej to zrobisz tym lepiej i im szybciej pójdą w twoje ślady inne lewaki tym lepiej dla reszty normalnego świata 🖐️

Gość gość
Precz won psychopatki i morderczynie. Wyjezdzajcie do zdegenerowanej Holandii albo Francji tam jest dla was miejsce degeneratki. Nie robcie holoty w moim kraju. Jedynym przyzwoitym w UE, dalej kierujacym sie wartosciami.

Gość gość
hahaha, wy i wasze wartości. W waszych pedofilskich kościołach to widać.

Gość gość
jakich kosciolach? to, ze ktos ma prawicowe poglady, to nie znaczy, ze wyznaje jakakolwiek religie ciemna maso :O

Gość gość
prawica to zacofanie, ciemna maso

Gość gość
Kazda kretynka co jest aborcja powinna sie podjąć zabiegowi usunięcia jajników.i po problemie.po co zabijac dzieci!wycinać macice!

Gość gość
jak tak bardzo chcesz 'postepu' to przenies sie do malmo, brukseli, birmingham, bardford, marsylii albo saint-denis w paryzu, zobaczysz jak wyglada postep :D

Gość gość
12:10 STOP zabijania człowieka czyli matki gdy ciąża zagraża jej życiu! Matka ma prawo żyć

Gość gość
Stop dzjfkom rozkladającym nogi dla sbermy!

Gość gość
gość dziś [12:29 No tak to chyba nadal bedzie. Nikt od nikogo nie wymaga aby poswiecil swoje zycie w celu ratowania dziecka