Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schar

Moja siostra chodzi przy mnie prawie nago

Polecane posty

Gość Schar

Mam 18 lat a moja siostra 16 często gdy nie ma w domu rodziców szczególnie teraz w wakacje rano gdy ja oglądam leżąc telewizje na kanapie ona przychodzi do mnie siada rozkrokiem w skromych majtkach mi na penisie. (ja jestem w bokserkach ) od razu wyrywa mi telefon z reki i przeglada youtube. Ma na sobie cienka koszulke i przeswituja przez nia sutki. Jestem mlody i taki stan rzeczy od razu powoduje ze mój k***s staje. Pytam sie co ona robi i odpowiada ze dokucza mi . Przeciez chyba czuc jak sie siedzi na twardym penisie co nie ? Zmieszalem sie nie wiedzialem co powiedziec bo kiedy tak by zrobila jakas kolezanka to ok ale nie ze siostra. Jak kiedys powiedzialem ze siedzi mi na penisie i stoi to odpowiedz byla ze przeciez jestem chlopakiem. A jak ja zrucilem to to sie odwrocila i polozyla na mnie na brzuchu i patrzylemsie na jek posladki . Nie wiem co robic . Wydaje mi sie ze ona majac te 16 lat mysli tylko nw o czym w koncu az takiej roznicy miedzy nami nie ma. Tylko niech mi tu zaraz nikt nie pisze o kaziroctwie albo ze chce zr****** Co o tym sadzicie czy sa jakies granice . nie wiem co mam zrobic bo niby taki stan rzczy jest mi na rele ale az mnie cisnie polozyc rece na.tych posladkach

Gość gość
Mloda PATOLOGIA rosnie!:-(

Gość gość
Spędzaj mniej czasu w domu, a siostrze znajdź faceta. Musisz z nią pogadać, bo to nie jest do konca normalne. Z wiekiem jej przejdzie, teraz musisz być silny, inaczej oboje pożałujecie w przyszłości. A przynajmniej załóż gumkę.

Gość gość
Up

Gość gość
Ty jej ogol boberka i wyliż muszelke, a ona niech w zamian obrobi pałke.

Gość gość
Podniecilem sie

Gość gość
Wyliz jej

Schar. Jeśli ta historia to prawda to ci zazdroszczę. Ja niestety mam brata a taka siostra bardzo by mi się przydała w mojej sytuacji.

Gość gość
Zboczeńcy :/

Gość gość
Przyznaj się, nie masz siostry, ale chciałbyś mieć i stąd te prowokacyjne marzenia?

Gość gość
Wszystko mogę zrozumieć ale żeby brat siostrę... błeee Mam dwie siostry i zemdliło mnie na samą myśl

Gość gość
:o ale klimaty :o nigdy nie mialam brata , ale to nienormalne :o

Gość gość
Zartowales prawda?

Gość gość
A chociaz fajne ma cycuszki?