Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samobójca skoczył z 12 piętra bloku przeżył cód

Polecane posty

Gość gość

Opole. Samobójca skoczył z dachu 12-piętrowego bloku i przeżył - Fakt www.fakt.pl › Wydarzenia › Polska › Wrocław 25 lis 2015 - To najwyższe bloki w mieście. Pewnie dlatego przyciągają samobójców. We wtorek rano 18-latek wszedł na dach jednego z 12-piętrowych ...

Gość gość
Opole. Samobójca skoczył z dachu 12-piętrowego bloku i przeżył 25 lis 15 12:16 Desperat skoczył z 12 piętra. Przeżył! ZDJĘCIA To najwyższe bloki w mieście. Pewnie dlatego przyciągają samobójców. We wtorek rano 18-latek wszedł na dach jednego z 12-piętrowych budynków. Wezwane służby długo negocjowały z desperatem, ale bezskutecznie. Chłopak skoczył. Mimo wysokości przeżył. To powinno skończyć się tragedią. W ostatni wtorek, koło 10:30 rano 18-latek wszedł na dach 12-piętrowego bloku przy ul. Szarych Szeregów w Opolu. Zamierzał się zabić. Wezwane służby niemal natychmiast zjawiły się na miejscu. Niestety z powodu gęstej zabudowy nie były w stanie rozłożyć tzw. skokochronu, używanego w takich sytuacjach.

Gość gość
tera pewnie siedzi:D

Gość gość
a pewnie negocjowali z nim wyrok w zawiasach i dobrowolne przyznanie sie do winy jak nie chulnie.

Gość gość
za łoże sie że przykleili mu zarrzuty o stwarzaniu zagrożenia w ruchu powietrznym a może nawet nieudany zamach terrorystyczny na kilka samolotów . w końcu jak stoja w kolejce po kase do budżetu to ratowanie życia jakimś nieprzystosowanym małolatom wypada blado p[rzy udaremnieniu zamachu. na takie coś można bez żenady rozpisać poważne koszta

Gość gość
niestety plan sie nie powiódł bo zamachowiec przeżył. inne instytucje pozytku publicznego też potrzebują pieniążków które pojawiłyby sie z chwilą walki o prawa nies łusznie oskarżonych autsiderów. już sie nawet zabić nie można żeby jakieś kurfy na tym nie zarobiły

Gość gość
ja autor dałem przykład opola bo mi sie wyświetliło w google o innych miastach zaraz poszukam ps jestem z okolic opola lecze sie z depresji tutaj mailto:sekretariat@wszn.opole.pl to szpital neuropsychiatryczny czyli wszn osoby chore na depresje popełniaja samobójstwa

Gość gość
O boszzz "cód" :D :D :D