Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce miec faceta , bo

Polecane posty

Gość gość

prowadza zbyt rozwiazly tryb zycia i nie widza w tym nic zlego. Wyzej przyklad : temat o siostrze chodzącej nago przy bracie, siadajacej na jego sprzecie., a sam autor nie jest oburzony i nawet mu staje [na widok siostry!:o], ale dodaje jeszcze ze jakby KOLEZANKA tak zrobila to by sie cieszył. Kolezanka? Takie kontakty powinny byc tylko i wyłącznie dla partnerki. Niestety sama jestem niewiele starsza, mam brata, kolegów i widzę jak się prowadzą. Dlatego potem im w związkach nie wychodzi.

Gość gość
Większość myśli fiu/tem, żadna nowina. Kobieta, żeby być w związku z facetem musi albo to zaakceptować albo przymykać na to oko/udawać że nie widzi oprócz tego oczywiście obowiązkowo spełniać jego seksualne zachcianki.

Gość gość
Też to widzę jest więcej porabanych facetów niż dziewczyn : /

Gość gość
Sram na ciebie

Gość gość
Nie każdy lata po imprezach i ***** co tylko sie da ;) ale wybór trzeba uszanowac. Powiem Ci, że są jeszcze faceci z zasadami. I wcale mi nie chodzi o chorych prawikow typu jak z tego forum. Pozdrawiam :-)

Gość gość
Ty suko

Gość gość
Możliwe, że istnieją, ale nie miałam szczęscia spotkać. Spotkałam jednego który nawijał o zasadach a okazał się strasznie obłudny. Oczywiście mi nawijał, może dlatego, że wiedział kogo szukam...inni wiedzieli. Brzydzą mnie facec****ewnie i tak większość się nie przyzna. Od koleżanki słyszałam, ze wykładowca nasz, facet z klasą bzyka d***** z rynsztoku... nikt miał o tym nie wiedzieć,ale jedna go zdradziła.

Gość gość
No takiego prawika jak z forum to ja bym nie chciała, chocby byl ostatni na naszej pieknej planecie:) Mój brat przykładowo nie chodzi na imprezy, jest domatorem a co rusz jakąś sprowadza i się z tego cieszy. Ma 21 lat, a nie zlicze ile partnerek na koncie ( mam pokój za ścianą ) :) tym bardziej ze od 2 lat nie mieszkam z nimi.

Gość gość
Moj brat np pisze z jakas dziewczyna poznana w necie ok.2 tygodni i już ją bierze do domu, od razu się bzykają. Traktuje ja jak dziwke i co najdziwniejsze, nie byly to super laski z klubów, a tzw kujonki - nieatrakcyjne okularnice. Byłam w szoku.

Gość gość
Nie wiem nie wnikam co on tam sobie robi. Powiem Ci, że ja sam nie uznaje takiego czegoś. Ale jego życie to robi co chce. Kobiety mają swój rozum. To czy go używają to już nie mój problem.

Gość gość
Ty szmato bez wiary

Gość gość
No dokładnie, też nie akceptuje takiego podejścia facetów. Nie umiem ich już traktować poważnie.

Gość gość
Jak człowiek młody to się chętnie bzyka, co w tym dziwnego. Seks jest super.

Gość gość
Ty szmato bez wiary

Gość gość
gość dziś Jak człowiek młody to się chętnie bzyka, co w tym dziwnego. Seks jest super. X skoro przedmiotowo traktujesz innych, to przynajmniej nie szukaj porządnej partnerki na życie tylko szmatę, o ile potrafisz byc na tyle uczciwy

Gość gość
Od koleżanki słyszałam, ze wykładowca nasz, facet z klasą bzyka d***** z rynsztoku... nikt miał o tym nie wiedzieć,ale jedna go zdradziła. z z stary pan BurAs :D ahah cale miasto wie ze to HivMAN :D

Gość gość
skoro przedmiotowo traktujesz innych, to przynajmniej nie szukaj porządnej partnerki na życie tylko szmatę, o ile potrafisz byc na tyle uczciwy x Napisała drętwa cnotka-niewydymka.

Gość gość
Do 21:50 To biegnij z*******czami nieprawiczkami jak cię brzydzą tak prawiczki głupia babo.

Gość gość
Prawiczki się szanuje nieprawiczki się k***ią

Gość gość
baba która uprawia seks przed ślubem jest nic nie warta

Gość gość
Nic nie warte jest twoje i kolegi tępe p********ie. Nara twoja stara.

Gość gość
sami jesteście sobie winne nie patrzycie na przeszłość seksualną, wybieracie nieprawiczków do związku to macie na co zasłużyłyście

Kiepskie provo. 2/10 "ziewczyna poznana w necie ok.2 tygodni i już ją bierze do domu" Bo lepiej z kimś gadać 3 lata i rozczarować się na pierwszym spotkaniu... bo zdjęcie było kolegi/koleżanki z photoshopem :P... albo śmierdzi starym potem. :D Uroki randek online

Gość gość
Gościu od "szmat" :) żadne skrajności nie są dobre. Jak mam mieć chorego na umyśle prawika, to ja podziękuję. Chcę fajnego, zdrowego na umyśle i ciele chłopaka, takiego jak ja, żeby życie było przyjemnością a nie udręką. Więcej tłumaczyć nie będę. Przykro mi, że w zyciu Ci nie wyszło.

Gość gość
I własnie o takim podejściu mówię. Prowadzicie się jak d***** i żeby siebie wybielić, na takie jak ja mówicie drętwe cnotki niewydymki. NIE. Jest różnica między kłodą,a kobietą która się szanuje i w łóżku potrafi zaszaleć. Ja w przeciwieństwie do WAS nie traktuje swojego ciała przedmiotowo, w zasadzie czym się różnicie od dziw z ulicy? Tym, że nie bierzecie za to kasy , ale mentalność ta sama. Dlatego od porządnych się trzymajcie z daleka.

Gość B22
Ale i tak Cię zwyzywa od szmat. Jak ktoś ma niezdrowo pod kopułą to właśnie tak jest. Nie rozumiem właśnie tego w ludziach. Nie umieją się normalnie rozstać tylko tak nagle szokowo bum. A później sa takie ewenementy jak ten tu, że sobie nie radzi sam ze sobą.

Gość BógWasKocha
Drogie panie czekajcie z seksem do ślubu

Gość gość
Ty gościu po tym poście samozaoranie widzę :-) Czyli jak zaczniesz uprawiać seks to też taki będziesz. Kurwiarz. Co za głąb hah

Gość BógWasKocha
Bóg was pokarze jak zaczniecie uprawiać seks przedmałżeński

Gość gość
Aha to niech nak****a już.