Gość gość Napisano Lipiec 2, 2017 Kończę za rok liceum i jestem strasznie nakręcona na wyprowadzkę do akademika, tylko nie wiem czy moje wyobrażenie ich jest choc trochę prawdziwe. Przyznam, ze jest ono oparte o filmy, seriale czy anime. I nie, nie chodzi mi o chlanie do nieprzytomnosci. Na co liczę: - Mieszkasz a paroma świetnymi, ciekawymi, ambitnymi ludźmi - Poznajesz masę w porządku ludzi na całę zycie - Spontaniczne wyjścia, wycieczki i szalone rzeczy - Nie ma za dużo chaosu, porąbanych, wiecznie pijanych osób, kradzieży, wredoty i c hałasu w nocy - wszędzie przyjazne, rodzinne nastawienie - zawsze znajdziesz wsparcie i pomoc - pozytywna energia - możesz wchodzić i wychodzi z akademika kiedy chcesz - wspomnienia młodzieńczego szaleństwa na cale zycie - i jak się rzuci hasło "kto chętny na autostop do kraju X" czy "na grupową prace, by grupowo pojechać na wakacje" to znajda sie ludzie Jak teraz patrze no to pytanie, to raczej powinno brzmieć "Czy spotkam tam takich ludzi na cale zycie i przeżyje wspaniały czas w życiu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach