Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

picie piwa przez kobiety

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się ile dziewczyn w wieku 25 i wyżej codziennie wieczorkiem lubi sobie wypić jakieś piwko. Nie mówię tu o imprezowaniu itd.....ale o takim piwku przed snem , podczas filmu , czy podczas siedzenia na necie.

Gość gość
myślę, że sporo i to jest straszne, kiedyś kobiety prawie w ogóle nie piły piwa i mi to bardziej odpowiadało.

Gość gość
Codziennie to nie, ale w weekend- bardzo chetnie. Ja akurat nie przepadam za winem czy mocnym alkoholem jak wódka czy whisky, a piwo (normalne, nie aromatyzowane czy z sokiem), uwielbiam. W tygodniu nie pije, bo wczesniej rano wsiadam w furę do pracy, poza tym po piwku zawsze mi się chce masakrycznie jeść, więc takie codzienne picie sprawiłoby, że rychło byłabym toczącą się kuleczką. Mam 26 lat.

Gość gość
Jak jest upał chetnie sie piwa napije ale to jest max 4 razy w miesiącu

Gość gość
Ja nie lubię pić często ale czasem piwko dwa tak , nigdy się nie upijam raczej dla dobrego humoru i odskoczni pije.

Gość gość
widzę, że tutaj same porządne rzadko pijące kobiety. Tylko, że życie mówi niestety co innego, co impreza to masa nawalonych lasek.

Gość gość
Eh, wyjde na dziwaczkę - nie lubię piwa, nie lubię alkoholu, wypijam szampana w sylwka i to mi wystarcza na rok.

Gość gość
piwa nie lubię, wolę drinki

Gość gość
na imprezach też nie pijesz? Dziwne...

Gość gość
Autorka nie mówi o imprezie, tylko o codziennym, powszednim dniu. To sory, faceci mogą się nawalać w weekend, a babki już nie mogą się odpiąć i zrelaksować, bo musza trzymać fason? Nie te czasy, kolego :)

Gość gość
Gosc z 21:36, radze pójsc do normalnego klubu, a nie do mordownio-dyskoteki, gdzie szaleją 18-19 latki i spuszczone z łancucha ciesza się, ze mogą się nałoić wódy :). Chodzę do klubów co tydzien, większość kobiet- nie dziewczynek, sączy sobie jednego, maks dwa drinki przez cały wieczór, więc jak widać dobór miejsc ma ogromne znaczenie na postrzeganie przez nas rzeczywistości :).

Gość gość
gość dziś na imprezach też nie pijesz? Dziwne... xx czemu dziwne, co w tym dziwnego że ktoś alkoholu nie pija? dziwne jest takie myslenie, alkohol to używka, jak papierosy czy narkotyki, a ktoś kto z tego nie korzysta jest dziwny?

Gość gość
w polsce niestety jest:)