Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się odwdzięczyć?

Polecane posty

Gość gość

Ktoś mi bliski bardzo mi pomógł. Przeszłam skomplikowaną operację za granicą. On to wszystko zorganizował. W klinice po operacji byłam przez kilka pierwszych dni, później udaliśmy się do hotelu i spędzliśmy tam około miesiąca. Chodziło generalnie o to żeby przez ten okres kiedy mogłby wystąpić komplikacje być na miejscu. W Polsce mogliby nie potrafić pomóc. Przez okres rekonwalescencji praktycznie do końca pierwszego miesiąca miałam problemy z chodzeniem. On mi pomagał we wszystkim i się mną opiekował. Jak mam się odwdzięczyć za to?

Gość gość
Podziekowac z butelka wina. Ktos, kto sie napracowal i zorganizowzowal wszystko, nie liczyl na zarobek 35,-Euro za godzine.

Gość gość
Eeeetam, super, ze sie udalo.

Gość gość
Tylko, że to wszystko to tak naprawdę nie wiele w porównaniu z tym co on dla mnie zrobił. On się po prostu obraca w środowisku lekarskim, ma znajomości i kontakty. Dodatkowo perfekcyjne umie mówić po angielsku i bez niego naprawdę to by się nie udało.

Gość gość
Nie wypluwaj, tylko połykaj, faceci to lubią :-)

Gość gość
sexem :D

Gość gość
operacja za granicą i miesięczna rekonwalescencja? Obawiam się że zostałaś niewolnicą i do końca życia się już nie wyplacisz

Gość gość
dlaczego miałaby zostać niewolnicą? nie każdy jest interesowny.