Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazłam wartościowego chłopaka,ale...

Polecane posty

Gość gość

młody, rocznik 94 więc tym bardziej jestem w szoku,bo nasze pokolenie jest zepsute... i co sie okazało?! że jest gejem... chciał spróbować, ale ja wiem, że orientacji nie zmieni, natury nie da sie oszukac. Załamka. Zakochałam sie w nim jak w nikim i pewnie szybko mi to nie przejdzie :(:(

Gość gość
Mecze się już 1,5 roku ;(

Gość gość
Raczej nie jest gejem, już bardziej biseksualny. To tacy ludzie "próbują" i wkurwiają wszystkich. Orientacja nie świadczy o predyspozycji do zdradzania ect. po prostu młody gówniarz i tyle. Czasami mogą mówić, że jest tak i tak jak chcą uciąć z Tb kontakt, ot stara wymówka. Daj sobie spokój. :)

Gość gość
Ja go znam od 1,5 roku, jestesmy z roznych czesci Polski. Inni go znaja i wlasnie go za to nie cierpią (tolerancja ),miał juz 2 chłopaków, teraz tez sie z kims spotyka. Raczej gej, ale moze i biseks,, mi sie wydaje, ze chcial sprobowac bo zrobilam wrazenie swoim zaangazowaniem, bo serio skoczylabym w ogien za nim, drugiego takiego nie znam i pewnie nie poznam. Ponadto naleze do atrakcyjnych kobiet, zawsze wygodna przykrywka.Szkoda...

Gość gość
Skoro miał chłopaków to posuwał ich w kakao a oni jego, a Ty pewnie chciałabyś popieścić z miłości oralnie jego penka... Ja nie mogłabym mając tego świadomość...fuujjj:-o

Gość gość
Ty szmato bez wartości

Gość gość
Chyba napisałam , że zrezygnowałam SAMA ! mając świadomość jakiej jest orientacji. Wiem, że mógł to robić i trudno... orientacji się nie wybiera, nie potępiam go, szanuje jako człowieka, ale nie chcę związku, mimo że uwielbiam

Gość gość
to w czym problem

Gość gość
W tym że nie mam fiutka, wyru/chała/bym go w tyłek i byłby mój 😭