Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż nie chce seksu

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy 12 lat razem, ja przed 40 on po , obydwoje zadbani i wysportowani. Cóż seks chyba mógłby nie istnieć dla męża, jest raz w tyg z mojej inicjatywy, jest wtedy ogień ale czemu on sam nie inicjuje seksu? Rozmawiałam z nim na ten temat mówi ze jest zmęczony, ma dużo pracy, może to jakieś problemy ze zdrowiem . Wiem ze nikogo nie ma dużo czasu spędzamy razem. Jaka może być przyczyna osłabienia libida?

Gość gość
Może ci się tylko wydaje że nikogo nie ma. Nawet jak jest w kimś tylko zaurocozny schodzisz na boczny tor.

Gość gość
Znudził mu się seks z tobą. Gdyby jakaś młoda zgrabna, "świeża" się za niego zabierała to raz za razem by ją wyr*** i nie miał by dosyć, wtedy nawet zmęczenia by nie czuł.

Gość gość
mierdzi pipa ci

Gość gość
Przykre to bardzo. u mnie po 30 stce wzrosła ochota na seks, jednak seks jest 2-3 razy w tygodniu, chciałabym częściej ale mu zawsze tyle starczało.

Gość gość
Maz nie chce siku? moze prostata. prostamol uno pomoze. to swietny lek na takie dolegliwosci. Wtedy zrobi siusiu. polecam

Gość gość
Może zwykły seks go nudzi i woli popatrzeć na filmiki gdzie ktoś robi to o czym on tylko fantazjował. Może musicie podkręcić temperaturę, urozmaicić wasze życie łóżkowe?

Gość torbiwk
Bo nie myjesz sie

Gość gość
Tak nie myję się jestem gruba, tłusta i zapuszczona a tak na serio zrobił się leniwy, chce albo striptiz, albo '' loda'' albo ja na nim , nudno nie śmierdzę:)

Gość gość
Pierwszy krok – lekarz. Kolejny – sexshop. Może wkradła się rutyna i seks po prostu przestał go jarać? Kup jakieś gadżety na abcerotyki.com.pl – to fajny, niedrogi sklep z błyskawiczną wysyłką i szerokim asortymentem, może znajdziesz coś odpowiedniego. Ja też kiedyś nie zauważyłam, że w łóżku mamy stypę, nic ciekawego się nie dzieje. Gadżety pomogły.

Gość gość
tez tak miałam i była inna

Gość gość
Wielu facetów tak ma. Zmęczenie robi swoje. Nie maja juz po 20 lat po 30 juz nie musza codziennie a raz w tyg albo i rzadziej. Coraz cześciej tak jest.

Gość gość
zakładam, że jesteś w ciąży, skoro temat akurat tutaj. może boi się uszkodzić młode

Gość gość
Up

Gość gość
A może to jakiś problem natury urologicznej ??? Czasem takie problemy to wstyd dla faceta. Mój maż tak miał i za nic nie chciał mi powiedzieć co się dzieje. Zmusiłam go na wizytę do urologa w www.urolog-gorecki.wroclaw.pl i wyszło szydło z worka - zaburzenia erekcji. Teraz po leczeniu maż wrócił do swojej dawnej sprawności :)

Gość Cleo1976
Mężczyzna to nie maszynka do seksu.To mit, że on musi "chcieć" zawsze.A jak kobietę "boli głowa" przez 300 dni w roku, to mówicie, że albo facet ma się bardziej starać-albo, że jak kocha, to poczeka.Nikt nie wysyła jej od razu do lekarza! To niesprawiedliwe.

Gość gość
mój mąz jest po 40-stce i seks też jest 1 czasem 2 razy w tygodniu. Częśto ja musze inicjować., ale on do późna pracuje nad papierami w domu i jeszcze na budowie. Zatem zmęczenie bierze górę. Facet seks maszyna to mit.

Gość gość
To nie inicjuj seksu i zobaczysz czy sam zacznie. Przyzwyczaił się, że Ty inicjujesz, widocznie nie potrzebuje częściej.

Gość gość
Musi kogoś mieć

Gość gość
14:24 jak 70% kobitek nie ma ochoty na częsty seks, to tez kogos maja?

Gość gość
a to trzeba chcieć seksu? Bez sensu.