Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronia1204

Szkoła policealna technik weterynarii

Polecane posty

Gość Weronia1204

Hej, chciałabym się zapisać na technika weterynarii do szkoły Faber - Centrum Kształcenia w Krakowie. Słyszałam o nich same dobre rzeczy. Plusem dla mnie jest to, że jest to bezpłatny kierunek i nie ma żadnych dodatkowych opłat. Co myślicie o tej szkole?

Gość gość
ja chodzę na technika weterynarii do Centrum Edukacji Pro Civitas w Kielcach i jest lepiej niż myślałam. Zajęcia z lekarzami weterynarii i ogrom wiedzy. Wysoki poziom - już mam zdane dwie kwalifikacje zawodowe! :)

Gość gość
Polecam Ci szkołę Faber w Krakowie, jestem po pierwszym semestrze, miałam już egzamin. :) Mamy bardzo fajną grupę, nauczyciele są bardzo mili. Jak na razie jestem bardzo zadowolona. :)

Gość gość
dobra weterynaria jest w cosinusie, ale niestety chyba nie jest w każdym mieście

Gość gość
we Wrocławiu i Poznaniu technik weterynarii mają w szkołach PlusEdukacja- z tego co wiem bezpłatnie.

Gość gość
W Nova CE w Bydgoszczy jest kierunek technik weterynarii na wysokim poziomie i kompetentni wykładowcy. Znajomy się tam uczy i jest bardzo zadowolony.

Gość gość
we wrocławiu najlepsze opinie ma Plus Edukacja. uczą u nich lekarze weterynarii i nie tylko. z tego co wiem w każdym naborze otwierają ten kierunek i są to dość liczne grupy bo tyle mają chętnych.

Gość eEMIlkAa
ten kierunek można zrobić też w Cosinusie. ogólnie szkołę mogę polecić

Gość gość
Moj brat konczyl ten kierunek w NOVA CE w Bydgoszczy. Pracuje teraz w lecznicy dla zwerząt. Bardzo sobie chwali

Gość gość
Ja wlasnie tez chcialam sie zapisac do nova na technika weterynarii usmiech.gif super ze takie pozytywne opinie - juz mi lzej ze podjelam taka decyzje: )

Gość gość
Kochana nie idź do novej. Gdyby tak jakiś wypadek losowy, cokolwiek i przyszło Ci zrezygnować będziesz płacić krocie. Żadnych zajęć praktycznych. Możesz sie ze mną skontaktować, mam więcej osob które kończyły ze mną ten kierunek i mogą Ci potwierdzić że ta szkoła to komedia. Dobre opinie piszą panie z sekretariatów. Mozecie sie śmiać, ale tak jest.

Gość Nova Centrum Edukacyjne Kraków
Masz 18-26 lat i potrzebujesz zniżek na przejazdy komunikacją miejską? Wole weekendy spędzasz w domu, bo bilety do kina lub teatru są za drogie? NOVA CENTRUM EDUKACYJNE ma dla Ciebie idealne rozwiązanie! Dzięki naszej szkole uzyskasz wiedzę, zdobędziesz nowe kwalifikacje oraz szanse na dobrze płatną pracę! Dodatkowo jako szkoła policealna zawodowa zapewniamy legitymację szkolną, dzięki której będziesz mógł/mogła korzystać ze wszystkich zniżek dla uczniów! NIE CZEKAJ, ZAPISZ SIĘ JUŻ TERAZ! O ZAPISIE DECYDUJE KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ. W swojej bogatej ofercie edukacyjnej posiadamy między innymi następujące kierunki: Asystent Kierownika Produkcji Filmowej, Technik weterynarii, Technik informatyk czy Technik usług kosmetycznych. Więcej informacji o kierunkach znajdziesz na naszej stronie internetowej. Dostępny jest również zapis online W razie wątpliwości czekamy na Ciebie codziennie w naszym sekretariacie ul. Szewska 14, I piętro, 31-009 Kraków lub pod numerem telefonu : 12 422 16 99, 12 431 11 83

Ja chodzę na Technika Weterynarii do nova ce i jestem bardzo zadowolona, zajęcia praktyczne na wysokim poziomie w gabinetach weterynaryjnych. Nauczyciele są bardzo pomocni i posiadają dużą wiedzę.

Gość gość
faber ma najlepszą weterynarię w krakowie, żadnych okresów wypowiedzenia i ukrytych opłat, dużo zajęć praktycznych. Na pierwszych zajęciach uczestniczyliśmy w zabiegu sterylizacji! Kończę pierwszy semesr i nie żałuję

Gość ola2323
Dużo dobrego mogę powiedzieć o Plus Edukacji. Koleżanka kończyła kierunek na weterynarii ja na opiekunce dla dziecka. zajęcia bardzo ciekawe, dużo praktyki, materiały w formie papierowej i elektronicznej co wiele ułatwia. polecam!

Gość Bogna

Teraz technik weterynarii w Plus edukacji jest w kursach kwalifikacyjnych, ale jak najbardziej uzyskuje się pełne uprawnienia, polecam bo szkoła oferuje zajęcia praktyczne w gabinetach weterynaryjnych.