Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U kobiet pociągają mnie typowo babskie zainteresowania.

Polecane posty

Gość gość

Takie jak perfumy, ciuchy, buty, kosmetyczka, solarium. Lubię jak kobiety chodzą do kina tylko na komedie romantyczne, piszczą ze strachu na widok pająków , studiują typowo babski kierunek jak socjologia czy jakaś filologia, jak nie umieją prowadzić samochodu, siedzą na miejscu pasażera koło pana i władcy, samca alfa.

nigdy ale to nigdy nie komentuję takich wypowiedzi jak twoja ale muzę ci napisać ,że rozbawiłeś mnie do łez :D

Gość gość
A jesteś kobieta czy facet ?

Gość Edziaaaaaaaa
A kogo to obchodzi? Co twoje zdanie ma jakąkolwiek kobietę obchodzić?

a jakie to ma znaczenie w kontekście twoich przemyśleń ?

Gość gość
Obchodzi, obchodzi bo jestem samiec alfa jak Jason Statham.

Gość gość
Bo jestem ciekaw jak się na to zapatrują inni faceci i kobiety.

Gość gość
Myślę, że samiec alfa, nie komentuje takiego, czy innego zachowania kobiet, tylko posiada kobiety, które uznaje za warte jego męskości. Zatem temat założył, ktoś, kto nie jest z definicji samcem, nie tylko samcem alfa.

Gość gość
Obchodzi, obchodzi bo jestem samiec alfa jak Jason Statham. Stathamowi to możesz papier toaletowy rozwijać

Gość gość
Samiec alfa posiada delikatne dziewczynki pragnące jego męskości a nie babochlopy studiujące na politechnikami, rozbijające się furami, hodujące pająki czy oglądające ścienne fiction.

Gość gość
15.40 Prawda. Prawdziwy samiec alfa po prostu jest samcem alfa, każdy to widzi od razu, więc nie musi o tym mówić, pisać, itp, itd. To siema w sobie synku,więc przestań się oszukiwać

Gość gość
Samiec alfa posiada delikatne dziewczynki pragnące jego męskości a nie babochlopy studiujące na politechnikami, rozbijające się furami, hodujące pająki czy oglądające ścienne fiction. a nie, to tylko beta udająca alfę :D

Samiec alfa posiada delikatne dziewczynki pragnące jego męskości a nie babochlopy studiujące na politechnikami, rozbijające się furami, hodujące pająki czy oglądające ścienne fiction. -- słaby ten twój samiec alf skoro wybiera na " swoją kobietę" jakieś przerażone dziecko . Prawdziwych kobiet po prostu się boi bo pewnie miał dominującą matkę :D

Gość gość
Jakbyście mnie wszyscy zobaczyli z wrażenia posiadałyby wam stringi.

Gość gość
Jakbyście mnie wszyscy zobaczyli z wrażenia posiadałyby wam stringi. to co dzidzia robi na tym forum zamiast rozsiewać geny po okolicy, nio cio?

Gość gość
Obejrzycie sobie 50 twarzy Greya tam macie samca alfa i prawdziwa kobietę a nie żeście się Kill Billa naoglądali i prawdziwa kobietę nazywacie babochłopa Ume Thurman.

może by i nam pospadało to i owo . obawiam się ,zę jednak z kompletnie innego powodu niż myślisz :D

Gość gość
Obejrzycie sobie 50 twarzy Greya tam macie samca alfa i prawdziwa kobietę ale to nie jest samiec alfa, wbrew pozorom alfa nie polega na tym że wyr...ostro. Doczytaj chłopcze i nie używaj pojęć, których nie rozumiesz.

Gość gość
Samiec alfa posiada delikatne dziewczynki pragnące jego męskości a nie babochlopy studiujące na politechnikami, rozbijające się furami, hodujące pająki czy oglądające ścienne fiction. x Niezłe, ale chyba się boisz kobiet i masz małe poczucie wartości. Ja tam lubię, jak dziewczyna kojarzy powieści Lema, przynajmniej byłoby o czym pogadać, ale takich jest niewiele. Takie nieporadne dziewczynki może i "słodkie", ale jak mi taka wpierdzieli się autem gdzieś bo pomyli gaz z hamulcem to...a nie czekaj, ma nie prowadzić w ogóle, no to może co zrobi jak z powodu choroby/inny wypadek losowy, przestanę pracować? rozłoży ręce, a może po prostu pójdzie do innego?

Gość gość
Samiec alfa to mężczyzna który ma szybkie, odpicowanego fury i jest bogiem seksu.

Gość gość
Samiec alfa to mężczyzna który ma szybkie, odpicowanego fury i jest bogiem seksu. buahahahahahahaha a nawet ha

Gość gość
Obejrzycie sobie 50 twarzy Greya x W tym przypadku to działało, bo ten cały Grey miał po prostu KASĘ i STATUS. Gdyby zarabiał średnią krajową, to by wszystkie kobiety mówiły "straszny zboczeniec". Morał? Mieć kasę, a wszystkie twoje - największy wabik. Możesz być nawet zwyrolem wtedy.

Gość gość
15.54 prawda, normalny facet to rozumie, że kobieta tez ma go wspierać i że też musi mieć przy sobie kogoś na kim może polegać. a i pogadać czasem o czymś trzeba

Gość gość
Samiec alfa to mężczyzna który ma szybkie, odpicowanego fury i jest bogiem seksu. x słuchaj Seba, załóż dres, wskocz do 25 letniego BMW,a możesz jakaś Karyna zobaczy w tobie samca alfa.

Gość gość
Grey to bajeczka dla znudzonych pozyciem małżeńskim gospodyń domowych w mocno srednim wieku. I to tych malo wyrobionych literacko. Może sie nie ucz na tym zycia autorze

Gość gość
I dlaczego nas kobiety tak to boli? Otóż na taką wieść od razu czujemy się gorsze. A skoro czujemy się gorsze, to boli. Niepotrzebnie. Mężczyzna jest mądrzejszy, co nie znaczy lepszy czy gorszy. Jest inny i do czego innego został powołany. Tu na ziemi mężczyzna jest panem, a kobieta jego pomocą. Władza potrzebuje szczególnej mądrości, wielkich odkrywców, konstruktorów, myślicieli, naukowców, wojowników, etc. Potrzebuje być niezależna od emocji czy huśtawek hormonalnych. Władza musi być stabilna. Wśród wielkich tego świata mało jest kobiet i to niekoniecznie dlatego, że z równouprawnieniem był/jest kłopot. To mężczyzna został powołany do wielkości. Do królowania. I jedna Skłodowska detronizacji nie czyni. Jednak wyssałyśmy pewne niezachwiane prawdy z mlekiem matki. Że mężczyzna gorszy, że się do niczego nie nadaje, że rodziny utrzymać nie potrafi, że trzeba go stale kontrolować i absolutnie nie powierzać żadnych ważnych spraw, bo fiasko gwarantowane. I same sobie, Drogie Panie, zgotowałyśmy ten smutny żywot, w którym „prawdziwych mężczyzn już nie ma”. Świat pełen jest wycofanych i zakompleksionych chłopców, którzy samoakceptacji szukają w nałogach i rozrywkach. Mało który jest godnym kandydatem na męża i głowę rodziny. I my też temu jesteśmy winne, bo z dzikim uporem odbieramy mężczyznom władzę, w najlepszym wypadku stając się współkrólem, a w najgorszym – panowanie przejmując. I niech męski osobnik kaszki najlepiej gotuje dzieciom i podłogę zamiata, a i tak trzeba dzwonić co pięć minut, żeby sprawdzić czy już coś zawalił, czy jeszcze, o dziwo, nie.

Gość gość
Nie jestem, żadnym alfa, tylko samcem. I zawsze, ale to zawsze lubiłem kobiety o wyglądzie bardzo kobiecym, ale z charakterkiem, takie choćby trochę drapieżne. Inna rzecz, co z tego dla mnie wynikało, ale zupełnie uległych, to ja nie lubię. Chyba chodzi o to, żeby drapieżną, nieuległą zdobyć. To jest jakoś tam zajmujące.

nie odno9szę sie do poważnego problemu braku odpowiedzialności czy nieumiejętności stworzenia prawdziwej rodziny ale do pierwszego wpisu autora który jest lbo prowokatorem albo odkrywa dopiero swoją seksualność:) co zaś do oficjalnej nauki kk na temat zwierzchności w każdej dziedzinie pragnę zaznaczyć ,zę zwierzchność a szanować i troszczyć się swoją " pomoc " jako siebie samą:)

Gość gość
Jako samiec alfa gardzę prawiczkami, a kobiet miałem już więcej niż allium ma lat.