Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZNOWU MILCZYSZ......

Polecane posty

Gość gość

CZAS UCIEKA TERAPIA CZEKA....... milczenie to typowy objaw nerwicy lękowej, nawet boisz się rozmawiać bo wiesz że nie masz żadnych argumentów oprócz strachu i lęku, a jeśli już rozmawiasz to ciągle wymyślasz by oddalić to co nie uniknione czyli pójście na terapię i do pracy

Gość gość
a ty znowu przynudzasz

Gość gość
aha czyli to ze ktos ci chce pomóc to znaczy ze przynudza? :o no dobra, mam cie w d***e zatem, zgnij na tej swojej wiosce w tym swoim chlewie a przed tym zycze ci jeszcze ataku nerwicy lękowej to wtedy sam polecisz po pomoc bo nie bedziesz mógł wytrzymac we wlasnym ciele niewdzieczny gnojku!

Gość gość
znowu jest "dobra pójde na terapie" ale "co mam tam powiedzieć" czyli znów wymyślasz. Już oni cie poprowadzą, najpierw będziesz miał 2-3 tygodnie totalnego luzu żadnej terapii, będą cie jakby tylko obserwować, dopiero potem zaczniesz spotkania z terapeutą i to są 2-3 40-50minutowe spotkania w ciągu tygodnia, nic więcej, chodzi o to by między terapiami mieć wolne by móc rozmyślać o tej terapii, samemu dochodzić do pewnych wniosków itp na spotkaniu terapeuta jakby zasiewa ziarno, natomiast później ty zaczynasz o tym myśleć i to ziarno wyrasta czyli wyciągasz dobre wnioski nie wymyślaj już więcej, idź do tego psychiatry poproś o skierowanie, dodaj do tego że masz myśli samobójcze to ci od razu wystawi bez zbędnego piertolamento i wtedy dzwon na rejestracje na spotkanie wstępne do szpitala

Gość gość
jak zwykle uciekł i po raz tysięczny wałuje temat "czy może być takie auto na pierwsze":o a zaraz bedzie wałkował o wyjezdzie za granice nie no ręce opadają... :o

Gość gość
pewnie że dają i to jeszcze jakie! tam masz totalnie wszystko za darmo, internet wifi też jest za darmo, możesz sobie leżeć cały dzień na łóżku cały dzień (oprócz mniej więcej dwóch godzin codziennych obowiązkowych zajęć) i siedzieć na necie musisz tylko być ubezpieczony, zarejestruj sie w urzedzie pracy (podobno już to zrobiłeś)

Gość gość
może i jesteś normalny, może i tutaj tylko "świrujesz" z nudów, ale fobie społeczną i nerwice lękową i tak i tak masz.. więc terapia jest ci niezbędna bo inaczej nigdy nie będziesz potrafił normalnie żyć, przecież ty się nawet do instruktora od prawka boisz zadzwonić, boisz się iść między ludzi, boisz się jechać do urzędu, boisz się iść do pracy, boisz się do gdańska przyjechać, a wciąż tylko marzysz o wyjezdzie (w tym za granice do pracy gdzie to jest totalnie nie osiągalny kosmos dla osoby z fobią i nerwicą), marzysz o kupnie auta itp itd jak ty nawet prawka nie możesz zdać, jak ty nawet do instruktora się boisz jechać. Zrozum wreszcie że twoje lęki to choroba, którą powinieneś leczyć, zrozum to wreszcie i lecz się, idź na terapie

Gość gość
rozumiem Przemku, ale ty zrozum w końcu że musisz podjąć terapie! Ja Cię w szpitalu odwiedzę, ale chce widzieć że walczysz dla mnie, że starasz się, że wreszcie ruszasz do przodu!

Gość gość
nie w w Gdańsku i dobrze o tym wiesz, ostatnio dostałeś pełno informacji o szpitalu o numerze do rejestracji wiec nie zgrywaj idioty ze nie wiesz gdzie to jest:o

Gość gość
no jasne, najlepiej znowu uciec i dalej "robić swoje" czyli zakładać głupkowate tematy.. to jest tylko twoja ucieczka, bo jesteś frajerem a nie mezczyzna i wolisz uciekac niz zmierzyc sie z problemem, ty uciekasz nie przede mną i przed moją pomocą, ale przed samym sobą, a ja mam już dość.. żegnam księcia za dyche🖐️

Gość gość
gdzie chcesz ją dotknąć?