Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej poradzcie mi

Polecane posty

Gość gość

Hej. Potrzebuję porady od was dziewczyny bo nie wiem co mam myśleć . Pytam serio. Ostatnio ze swoim chłopakiem calowalismy się i piescilismy i w ogóle on masowal mi moją i wgl ale mówiłam że nie chce seksu bo nie mam dziś siły i żeby mi maspwal a nie wkładal palca. No ok maspwal ale i tak wlozyl tego palca ale za chwilę wyjal jak mu parę razy powiedziałam. Później się piescilismy i on mówi że sobie tylko moja pomasuje swoim penis em no i ok i znów powiedziałam mu ze ma wkładać bo seksu nie będzie. Ale on masując mi i widząc jak mi dobrze wlozyl go na chwilę i dopiero jak powiedziałam głośno NIE to przestał. Tzn trwało to może kilka sekund. Ale czy to g**** ? Słuchajcie w sumie mi się to podobało że niby taki napalony i nie mógł się oprzeć ale nie posłuchał mnie i ehh trochę mi to w głowie że może to być gwałt. Co sądzicie? Co zrobily byscie na moim miejscu? Dzięki serdecznie za wszystkie odpowiedzi

Gość gość
Jaki g**** skoro sama mu sie podkladalas. Ja bym mu dala w pyski i kopa w jaja gdyby robil cos przeciwko mojej woli. Masz palanta a nie chlopaka skoro traktuje cie jak przedmiot do wlasnego zaspakajania i nie rozumie slowa nie.