Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do cichych osob

Polecane posty

Gość gość

czy mecza Was takie entuzjastyczne radosne osoby? Nie mowie o przerysowanych, glosnych typu Doda ale po prostu zywiolowych

Gość gość
Mnie nie mecza, wrecz przeciwnie. Nastrajaja mnie pozytywna energia :)

Gość gość
"im mniej wiesz tym lepiej spisz" wniosek? im wiekszym debilem jestes tym bardziej entuzjastycznym sie jest.

Gość gość
hahaha ta "życzliwość".

Gość gość
A długo z nimi wytrzymujesz? Zauważyłam, że sporo ludzi,zwlaszcza melancholików wytrzymuje ze mna max 4 godziny :) Nigdy nie usłyszałam, że dodaje im pozytywnej energii, ale usmiechają sie i wyglądaja na zadowolonych

Gość gość
gość dziś "im mniej wiesz tym lepiej spisz" wniosek? im wiekszym debilem jestes tym bardziej entuzjastycznym sie jest. x Pudło. Jestem inteligentna, nie ciesze sie jak duren do sera nie wiedząc o co chodzi. Po prostu staram się dostrzegać jaśniejsze strony życia i nie skupiać na negatywach, problemy przemilczam, nie obciążam otoczenia. Są debile i są tacy ludzie jak ja.

Gość gość
tak sobie tłumacz. ;) jest roznica miedzy byciem puściutkim jak beben tudzież blondynka, a byciem pozytywnie nastawionym. nie dziw sie ze ludzie z tobą nie wytrzymują skoro masz mentalnosc 5 latki

Gość gość
18:07 No to chyba napisałam w 1 poście, czy ludzi męczą też ludzie pozytywni nastawieni czy tylko te ala Doda. Naucz sie czytac. Gratuluje pewnosci siebie, ale ja nie z tych co sobie dadzą wszystko wmówić. Wiem, jaka jestem i nie ruszają mnie takie teksty, jest mi tylko zal ludzi ktorzy na to licza, pokazujac swoja zazdrosc i nizszosc;)

Gość gość
takie osoby bywają męczące, kiedy np. oczekują, że ta "cicha" osoba nagle zacznie prowadzić rozmowę cisi są dobrzy przede wszystkim w słuchaniu nie należy oczekiwać od nich, że przejmą inicjatywę

Gość gość
gość dziś wole pomilczec i posłuchac jak debil sie kompromituje ;)

Gość gość
To zależy jaką osobę Masz na myśli. Bo z reguły są to jebniete osoby które sieją wokół siebie zamęt ac***a sa warci Tak naprawdę. I tacy mnie właśnie w******ja.

Gość gość
18:15 szydzisz, bo sam nie potrafisz się odezwać? należę do małomównych i mimo, że gadatliwi czasem "gadają od rzeczy" to raczej nie obrażałbym ich, bo niestety milczenie w wielu sytuacjach też nie jest dobrze odbierane

Gość Przegrywka
Uwielbiam takie osoby, ale tylko jak rozmawiamy w 4 oczy, wtedy mogę się otworzyć

Gość gość
Nie chodzi mi, że wszyscy gadatliwi są tacy. Chodzi mi właśnie o te przerysowane osoby, których jest mnóstwo. Gwiazdy na pokaz, szum wielki a jak się ma odezwać na dany temat to słoma z butów leci w od razu w formie bali.

Gość gość
gość dziś 18:15 szydzisz, bo sam nie potrafisz się odezwać? x jestem kobietą to 1 ;) a po 2 nie szydze a stwierdzam fakty

Gość gość
Dlaczego onieśmielają?

Gość gość
A dlaczego pytasz?

Gość gość
gość dziś gość dziś wole pomilczec i posłuchac jak debil sie kompromituje  X To można jednocześnie milczeć i mowic?:D 🖐️

Gość gość
gość dziś To zależy jaką osobę Masz na myśli. Bo z reguły są to j**niete osoby które sieją wokół siebie zamęt ac***a sa warci Tak naprawdę. I tacy mnie właśnie w******ja X Ciekawa jestem ilu tych pozytywnych znasz. Bo ja wielu i mówię sa debile którzy próbują nas naśladować dlatego sa gowno warci,nie mają wartości ani swojej osobowości. A ci... "rasowi" sa bardzo wartosciowi, i nie robią nic na pokaz tylko z wrodzonej zyczliwosci i szlachetności.

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś wole pomilczec i posłuchac jak debil sie kompromituje  X To można jednocześnie milczeć i mowic?smiech.giflapka.gif x debil czy debil? gdzie ja tu napisalam o mowieniu? zawsze mozna milczec i nie sluchac ;)

entuzjastyczne radosne podejscie " ludzikow "do zycia:)) to cechy ,ktore malo kto posiada:)ludzie sa jacys tacy skolowani, znudzeni zyciem :(( na szczescie ja naleze do tych pozytywnie myslacych :)

Gość gość
Takich naprawdę pozytywnych nie wielu. I w 99% przypadków są ode mnie starsi o jakieś 15 lat i więcej. Reszta to banda osłów, która myśli, że jest fajna. Jest tak, że gdy coś im nie pasuje to d**e obrobia Ci jak fuge w łazience albo i lepiej :/ wszystko na pokaz pod publiczkę...

wiec wam rowniez zycze spojrzenia na zycie pozytywnie , zbierac dobra energia odrzucac to ZLE! WARTO .... nasze zycie jest takie krotkie,a zarazem piekne!!! tylko trzeba umiec patrzec" swymi patrzalkami":DMILEGO DNIA:)

Gość gość
Mmartha juz Cie lubie:)

Gość gość
jestem kobietą to 1 oczko.gif a po 2 nie szydze a stwierdzam fakty x a więc dlaczego tak agresywnie się wyrażasz, kobieto?!:) jestem mężczyzną:D

Gość gość
ość dziś Takich naprawdę pozytywnych nie wielu. I w 99% przypadków są ode mnie starsi o jakieś 15 lat i więcej. Reszta to banda osłów, która myśli, że jest fajna. Jest tak, że gdy coś im nie pasuje to d**e obrobia Ci jak fuge w łazience albo i lepiej :/ wszystko na pokaz pod publiczkę... Zgłoś x Ja właśnie nie obgaduję, nie plotkuję i wkurza mnie to strasznie u ludzi. A najbardziej chyba ci pseudo porządni słodcy ludzie którzy potrafią wbic nóż w plecy, wygadać sekrety i kłamać aż miło..bo wcześniej coś ich uraziło i ciężko było powiedzieć, a chciało się korzystac z cudzej przebojowości

Gość gość
O to to. Właśnie o takich mi chodzi. Moi rówieśnicy i byli koledzy są właśnie tacy. Może i nie mam przyjaciół ale lepsze to niż ich iluzja :-)