Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robić

Polecane posty

Gość gość

Czesc, pisze bo nie wiem co mam myśleć. Mam od 3 lat chłopaka, ale na studiach poznałam Mateusza, o którym już od roku nie mogę przestać myśleć. Wiem, ze on tez cos do mnie czuje, wie ze mam chlopaka, mimo to pisaliśmy, proponował mi wspólny wyjazd, zapraszal na wesele, nigdy nic z tych wspólnych planów nie wyszlo troche z mojej winy, troche z jego. Totalnie zawrócił mi w głowie. Nie mogę go rozgryźć, raz jest dla mnie miły, podrywa mnie, potem totalnie mnie olewa, nawet staje sie chamski. Usłyszałam od niego kocham Cie, po czym po dwóch dniach nie odpisal na moja wiadomość. Co powinnam zrobić? Mam dobrego, kochającego chlopaka vs znajomego o którym nie mogę zapomnieć, cały czas mi siedzi w głowie.

Gość gość
Bierz dobrego, te sygnały już o czymś świadczą będzie toksyczny, albo wykorzysta i zostawi, widać że wie jak być atrakcyjnym, pewnie jesteś nie jedyna, jeśli wie że masz chłopaka to z góry go skreśla, bo nie szanuje innych, ciebie też nie będzie szanował, jeśli masz chłopaka i myślisz o innym to zle o tobie świadczy, pomyśl sobie co twój chłopak by poczuł jakby się dowiedział o tym poście?? Nie szanujesz go, bo będąc w związku nie powinnaś nawet myśleć o innym (no chyba że on nie szanuje ciebie, ale po co wtedy być z kimś takim??) wyrzuć prymitywne cechy na bok, wiem że tamten wydaje ci się atrakcyjny, ale to już nie epoka kamienia łupanego

Gość gość
gdybyś kochała chłopaka to znajomy nie zawrócił by tobie w głowie do takiego stopnia że nie możesz przestać o nim myśleć. Ja również będąc w związku (na pozór szczęśliwym) poznałam kogoś z kim mogłabym konie kraść... dziś jest moim mężem

Gość gość
Czuje sie z tym naprawdę potwornie. Z jednej strony kochający, dobry chłopak, związek jest w miarę stabilny, ale troche nudny, bez wzajemnej ekscytacji, troche nie potrafimy sie dogadać. A z drugiej strony Mateusz który jest szalony, z poczuciem humoru, nie moglabym sie z nim nudzić, ale nie wiem czy potrafiłabym mu zaufać, czy byłby szczery w związku. Swoja porzednia partnerkę klamal.. W stosunku do mnie raz jest miły,podrywa mnie, a później jest chamski..

Gość gość
I tu jest sedno sprawy, wolisz zestarzec się przy boku wiernego i kochającego chłopaka czy zaszaleć z głupkiem który pewnie cie zostawi za kilka miesięcy bo się znudzisz, on teraz cie zdobywa podbudowuje się tym tzn że ma wysokie ego, unikaj takich ludzi, porozmawiaj ze swoim chłopakiem, że się nudzisz żeby wprowadził trochę pozytwnych emocji do związku, niech poczyta o tym na internecie, nawet nie wiesz jak szczera rozmowa dobrze wpływa na związek

Gość gość
Oceniasz Mateusza który być może muchy by nie skrzywdził przez pryzmat swoich wcześniejszych związków zapewne nieszczęśliwych, trafiałaś na drani i dlatego tak mocno trzymasz się obecnego faceta z którym nie możesz się dogadać.

Gość gość
Jestem facetem

Gość gość
Jestem facetem

Gość gość
Jestem facetem :-D a ty widać lecisz na drania, powodzenia, potem płacz i rozpacz, ale ja byłam głupia....