Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

foormidabl3

Mój chłopak mnie okłamuje, notorycznie ogląda jakieś d****i

Polecane posty

Sprawa wygląda tak: jestem z chlopakiem okolo 3 lata. Od początku związku mnie okłamywał? Na początku nie bylam zazdrosna wg, w sumie miałam ubaw z tych wiecznie zazdrosnych bab, ale po ktrótkim czasie to się zmieniło! Zobaczyłam jak wypisywał z jakimiś dziewczynami, że chcialby je teraz bardzo mocno przytulic, dac jej buzi itp. Poczułam się zdradzona, ale przemilczalam to. Po pew nym czasie poruszylam ten tamat, wiecie co zrobił? Obraził się na MNIE i po prostu wyszedł. Pare miesięcy spokoju, az przypadkiem nie pokazal mi jakiegos zdjecia w galerii, a przypadkowo wyświetliły się miniaturki innych zdjęć. MASA ZAPISANYCH ZDJĘĆ INNYCH DZIEWCZYN. W nocy oczywiscie sprawdzilam m tę galerie (musialam...) mial 3 moje zdjęcia i reszta innych dziewuch. Poczulam sie okropnie, sama nie potrafię opisac tego uczucia, no ale co ja głupia zrobiłam? Awanture, obrazil się i jebnął drzwiami. Po pewnym czasie zaczął mi troche przeszkadzac jego insragram. Ja rozumiem obserwowac sobie dziewczyny i wg. Ale on obserwuje 6 tysięcy dziewczyn, gdzie na ich profilach przeważają zdjęcia dup, cyckow itp. Nie rozumiem tego. Około 2 tyg temu powiedzialam ze z nami koniec, rozplakal sie powiedzial ze przestanie. Wiecie co? Wlasnie siedzi w fotelu obok mnie i oglada te k***y :) Na marginesie, jak robie awantury, to zaczyna mną manipulować, wyzywa mnie od idiotek, mówi ze mam cos z glowa bo sobie wymyslam. Oatatnio tez pisal z taką DOMI :) usiadł koło mnie i kątem oka zobaczylam jak napisał jej "chcialbym Cie bardzo przytulic"... Pomóżcie mi co ja mam robic, powstrzymuje sie od łez, czuje sie juz taka zakompleksiona i niechciana, ze nawet sobie nie wyobrazacie. Co byscie zrobily na moim miejscu???

Gość nic za nic
Ale ja to doskonale rozumiem. To bardzo proste. Twój mężczyzna, niech będzie, że napisałem bez cudzysłowu :p jest chory na flirtowanie. Pytanie dlaczego? Czy nie jest zdolny do monogamii? Czy jest niedowartościowany i w ten sposób sobie reperuje ego? To w zasadzie jest nieważne. Ważne jest to, że konsekwentnie robi z ciebie idiotkę i TY mu na to pozwalasz. Pytanie, czy flirtuje wyłącznie w necie? Czy może zalicza sobie co nieco na boku? Może nie, a może JESZCZE tego nie robi? Jako mężczyzna, doradzę ci jedno? ZOSTAW GO.

Gość gość
zerwij z tym *****czem nieprawiczkiem

Gość gość
facet ci jasno rogi doprawia a ty pytasz co zrobic? :o