Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mila1985

Speed Dates

Polecane posty

Gość mila1985

W sobotę byłam w miejscu, w którym nigdy bym nie przypuszczała że się znajdę, zawsze zarzekałam się że absolutnie nie pójdę na ...szybkie randki, no ale nigdy nie mów nigdy. Poszłam z pozytywnym nastawienie o dziwo :) z zaciekawieniem, bez stresu. Było więcej facetów niż kobiet, fizycznie spodobał mi się tylko jeden, ale z większością dobrze mi się rozmawiało, sympatycznie. Jednak na siłę zaznaczyłam na 20 tylko 2. Na początku przysiadł się do mnie (według mojej opinii) najprzystojniejszy facet (określiłam go mianem grecki bóg ) . Zaczęliśmy wcześniej rozmawiać, więc poznałam go najbardziej ze wszystkich, spodobał mi się też jego charakter, nie był zestresowany, na luzie miły i był bardzo wykształcony, z tego co twierdził. Bez wahania zaznaczyłam, że chce żeby otrzymał mój numer i e-mail, kiedy mnie również zaznaczy, chociaż na 50% byłam pewna że nie zaznaczy mnie, bo być może nie do końca mu się spodobałam. Potem zaznaczyłam jeszcze jednego, żeby nie oddać pustej kartki i dać sobie i komuś szansę. Następnego dnia dostałam wyniki, spodobałam się paru osobom w tym przystojniakowi, z którym rozmawiałam na początku, miło, ale co z tego że mija już 2 dzień a on milczy, nawet nie napisał do mnie. Moja koleżanka z którą byłam – zaznaczyła 6, a wśród nich wybrało ją 4. Robi mniejszy przesiew i podobają się nam różni ludzie, i wszyscy 4 do niej napisali. Nie mówię, że nie pojdę jeszcze, bo to świetna zabawa, ale czy tylko zdesperowani faceci się odzywają, i po co kogoś zakreślać, a potem go olać? A wasze historie z szybkich randek?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować