Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie pamiętam jak sie całuje ale wstyd...

Polecane posty

Gość gość

calowalam sie kilka razy z jezyczkiem z moim owczesnym chlopakiem jak bylam nastolatka /15 lat/. potem przez dlugi czas bylam sama, jak sie z kims spotykalam to trzymalam fizyczny dystans wiec mozna powiedziec przyjacielskie relacje albo platoniczna milosc. mialam wstret do facetow. teraz mam 22 lata, prawie 23. i powiem szczerze ze czuje sie jak z kosmosu. spotykam sie z kims, podoba mi sie i topnieje ten moj lod... ale podejrzewam ze poczuje sie jak za 1 razem a on juz dosc doswiadczony...ze nie wspomne juz ze seksualnego doswiadczenia nie mam;) co robic? isc do meskiej dziffki? 😭

Ja mam 32 a ostatni raz całowałem się jak miałem 26. To jest dopiero przegryw. W sumie to już pewnie zostanę starym kawalerem z kotem :classic_cool:

Gość gość
co najsmieszniejsze on pewnie mysli, ze jestem mega doswiadczona, bo temperament mam...ale szkoda ze na lozko sie nie przeklada. w zasadzie niewiele pamietam z tego pocalunku,bo ogolnie mam krotka pamiec nie sadzilam ze z kimkolwiek bede myslala o zwiazkach on juz probowal mnie pocalowac ale sie wykrecilam

Gość gość
Mam w to uwierzyc :classic_cool:?

Gość gość
up

Gość gość
Kup piwo panom spod sklepu i z nimi potrenuj, wszystkie tak robimy :-)

Gość gość
A bez kupowania piwa się nie zgodzą? :-(

Gość gość
Samo przyjdzie nie martw się na zapas. U mnie nie przyszło bo jesteśmy już 3 latka razem i nigdy się nie calowaliśmy On rzekomo nie lubi. Czuję się jak przyjaciółka a nie dziewczyna..dosłownie jak przegryw i nie sprzyja to zacieśnieniamu więzi lecz co raz częściej myślę o rozstaniu.

Gość gość
moja kolezanka byla z takim co niby nie lubil sie calowac (a poped mial silny)... okazało sie, ze wciaz kochał byłą a tamtą traktował jak plaster na rany, pocałunek wiadomo to osobiste dość i nawet d***** niby nie całują

Gość gość
A ja się nigdy nie całowałam :(

Gość gość
był z takim dla incydentu ...bo miał popęd ale w głowie miał inną i nadal ma nie wyleczy się a całował całkiem nie źle miło to wspominam§)

Gość gość
31:21 po polsku napisz

Gość gość
myślisz że jesteś jedyna??Mnostwo ludzi nie uprawiało seksu po 25 r.życia a nawet nie całowało się. Ja też.

Gość gość
ech;(

Gość gość
Czy całowaliście się z partnerem partnera;()

Gość gość
Przy przypływie emocji () pocałuję Cię i tak nikt mi tego nie zabroni , nawet ty sam.

Gość gość
Ja się calowalam , macanki byly bez seksu , powodzenie mam dosc spore.

Gość gość
Gdzie są ci od dziewic? Tu mają panny co się nawet nie całowały :-D ...no chyba że nie przeszkadzało im to nadstawiać, jest taka możliwość ;-)

Gość gość
Ja się nie całowałem a mam 26 lat, dziewczyny też nie miałem. Szczerze, to już nie szukam nikogo, nawet już mnie to nie interesuje Interesowało mnie to jak miałem z 15-20 lat. Byłem na randce raz 6 lat temu, to podziękuje, ale nigdy więcej. Nigdy nie miałem drygu do kobiet i byłem wobec nich zazwyczaj speszony, nieśmiały, wstydliwy.

Gość gość
Tutaj masz speszone i wygłodzone, zwąchajcie się ze sobą to jeszcze nastukasz 6000+ a ona będzie piszczeć :-D

Gość gość
17:45 chcesz sie poznać ? :)

Gość gość
17:45 chcesz sie poznać ? usmiech.gif xxxx Nie jestem zainteresowany. Zresztą nie ciągnie mnie już do całowania, podobnie do związków.

Gość gość
Samo przyjdzie nie masz się co martwić. Pocwicz na ręce :P a tak serio daj się ponieść i nie zwlekaj z pocalunkiem. Pierwsze mogą być muśnięcia. On zacznie włożyć Ci język i będziesz wiedziała co robić. Ja uwielbiam przytrzymać wargę delikatnie mrrr