Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne, odrzucone osoby, jak sobie radzicie z tym że nikt was nie chce ?

Polecane posty

Gość gość

bo ja jestem na etapie mega frustracji i wkurwiania sie, wkurwiają mnie mlodociane szmaty ktore prowadzaja sie z facetami, rżną się po lasach, w autach, piwnicach, dyskotekach, na koloniach, ja niedlugo bede miala 30 lat, stara baba sie ze mnie robi :( jak mam sie pogodzic z tym ze bede juz zawsze sama?

Gość LucilleSharp
Ja etap frustracji miałam na studiach. Nie rozumiałam, dlaczego gorsze mają facetów, grubsze, brzydsze i głupsze, a ja nie. Teraz mam 30 i to jest spokojna akceptacja. Zawsze byłam sama, zawsze mieszkałam sama i chyba już nawet nie chcę z nikim być.

Gość gość
Jestem samotna ale nie sama i to mnie wkurza, on za mną się kręci ,jak nie on to inny. Jak żyć? Oni mi nie odpowiadają ale całkiem samotna też nie chce być .

Gość gość
no z taką postawa, złoscią w srodku i zalem do całego świata to nawet desperat ciebie nie puknie. Ja do 32 r.ż myslałam ze będę sama, a trafił siefacet , który o mnie zabiegał. Co prawda ten związek nei wypalił i znowu myślałam ze będę samotna, a w wieku 42 lat spotkałam faceta, za którym pół roboty biegało, a on wolał mnie i sam zabiegał. A żadne cudo ze mnie i jeszcze jest ode mnie młodszy o parę lat. w tym roku slub

Gość gość
Brzydki charakter wyłania się z tego pierwszego postu. Wybacz, ale trudno Ci współczuć po takim otwarciu tematu