Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego gapią się na mnie starsi faceci?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 17 lat. Zawsze idąc ulica gapia się na mnie starzy faceci. Nie mówię tu o studentach 20+ ale o mężczyznach 30,40 a nawet 50+. Nie wiem jaka jest tego przyczyna, chociaż często słyszę ze mam ponad 20 lat i ze z twarzy wyglądam na starsza. Ostatnio próbowałam nawet mniej się malować, dziewczęcej ubierać ale nic nie pomogło. Taka sytuacja- idziemy z koleżankami siedzi na ławce przystojny 30 latek i patrzy tylko na mnie, to nie jedna jedyna sytuacja- ale było ich tyle ze nie ma sensu opisywać ich na tym forum. Dodam ze tez zwracam uwagę na przystojnych facetów. Najchudsza nie jestem, koleżanki mówią mi ze przez to ze mam duży biust.Pytanie do was-czego może być to przyczyna? I jak to zmienić? Jak się może inaczej ubierać czy cos?

Gość gość
Faceci lubią się gapić na kobiety i kodeks ani metryka im tego nie zabrania. Nie podejmuj kontaktu i tyle.

Gość gość
Zakryj cyce i nikt już nie bedzie sie za tobą oglądać.

Gość gość
Jak masz duże pierwsi i kręcisz dupa to zawsze będę się gapic

Gość gość
Mam tak samo, a nawet jestem młodsza od ciebie. Jak idę z koleżankami faceci się gapią, trąbią a nawet machają.. Ohyda :(

Gość gość
Dodam ze Nie kręcę dupa i nie odkrywam d**y. Zawsze starałam się nosić długie bluzki,żeby to ukryć ;)

Gość gość
No to git a skąd jesteś??

Gość gość
chca cie roochac w doope bez gumy 🖐️