Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego facet chce sie przytulac, miziac a nie chce mnie pocalowac?

Polecane posty

Gość gość

jw. czesto sie przytula z wlasnej inicjatywy, dotyka mnie, mizia, glaszcze po twarzy, wlosach, wpatruje we mnie a nie chce mnie pocalowac. twierdzi, ze to za duzo, ze przyjaciele tak nie robia. no ale skoro jesttesmy wg niego przyjaciolmi, to czemu jest tak blisko, dotyka, patrzy na mnie w ten sposob? nie rozumiem facetow...

Gość gość
Bo mu pozwalasz! Niedlugo bedzie cie bzykal i dalej twuerdzil ze jestescie tylko przyjaciolmi - zeby sie sie nie wiazac - sprawdza na ile pozwolisz

Gość gość
Boi się wymiany płynów ustrojowych przynieś mu zaśw że jesteś zdrowa zobaczysz wszystko się zmieni

Gość gość
To proste, jesteś fajna cizia to cię głaszcze, ale jedzie ci z papy i się brzydzi pocałować.

Gość gość
Dzisiejsi faceci nie caluja sie i nie robia minet bo to wg nich ponizajace. Chca zeby to dziewczyna im wylizywala - co rzeczywiscie odzwierciedla jaki dzis mezczyzni maja szacunek do kobiet!

Gość gość
To nie wiem gdzie tych "mężczyzn "znajdujesz.

Gość gość
dziwna ta przyjaźń z jego strony.... tak jak ktoś wcześniej napisał, pójdziecie do łóżka a on dalej Ci powie że jesteście przyjaciółmi

Gość gość
a jak zmienic to jego zachowanie, w sensie sprawic, by chcial w koncu mnie pocalowac. a nie mowil nagal, ze to przyjazn?

Gość gość
Ja robie minety

Gość gość
Zacznij być niedostępna, wtedy zacznie za tobą latać. Obecnie jesteś tylko kumpelką

Gość gość
obecnie spotykamy sie duzo rzadziej niz dawniej. ale znowu on witajac sie ze mna juz zamiast sie normalnie przytulic to czuje, ze robi to dluzej mocniej, przeciez z drugiej str. nie przytule go np. na 3 sek. bo uzna, ze cos jest nie tak...

Gość gość
Powąchaj mój miecz :)

Gość gość
A ty mojego małża rozgrzanego na słońcu :-P