Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto się zna na firmach telekomunikacyjnych nekanie

Polecane posty

Gość gość

Mam tego dość. Niech ktoś mi powie co zrobić gdzie napisać co dalej. Od końca 2015roku mam fun Pack z Orange. Po śmierci taty musiałam zrezygnować z poprzedniego operatora telewizji kablowej bo musiała być umowa na właściciela. W orange wzięłam 3w1 i dostałam nowy numer stacjonarny. Mam półroczne dziecko w domu a tu w kółko dzwonią do tego pajaca poprzedniego właściciela. A to z windykacji non stop a to ogłoszenia matrymonialne np "wiadomość SMS od Orange (mówi automat) moja cipka rozpalona czeka.." itd itp. Byłam raz zrobiłam awanturę nie za to płacę a babka mi na to że ona za bardzo nie wie co e tej sytuacji zrobić żebym zadzwoniła na infolinię potrm się samo uspokoilo i teraz na dniach problem wrócił. Na szczęście w listopadzie koniec umowy. Kiedyś poprosiłam teściowa żeby odebrała telefon bo myślałam że to moja mama a tam takie coś. Co robić gdzie pisać? Nie mam możliwości tak za bardzo ruszać się z domu narazie. Play nie lepszy. Dzwonią z ubezpieczeniem na życie drugi i dzień co pięć minut i nagrywają się na poczty po minute dwie odkąd przeszłam na abonament to jest katastrofa. Nie dość że połączenia nie dochodzą to jeszcze nekaja telefonami natretnie.

Gość gość
Nikt nie pomoze

Gość gość
Nikt mi nie pomoze?