Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaa87

przyciąganie partnera, czar na miłość

Polecane posty

Gość milkaa87

Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu jestem sama, ostatni mój związek nie był szczęśliwy, później nawiązywałam kontakt z różnymi mężczyznami, ale z żadnym nie znalazłam wspólnego języka. Ogólnie rzecz biorąc potrzebuję czaru na przyciągnięcie faceta - nie konkretnego, ale takiego, żeby mi pod pewnymi względami odpowiadał. Jestem już sfrustrowana tym, że ciągle odbijam się od ściany, bo chciałabym być w związku i założyć rodzinę. Bardzo proszę, jeśli ktoś zna taki skuteczny czar, urok, rytuał, żeby mi go podpowiedział. Proszę nie polecać mi rytualistek, bo nie mam pieniędzy. Chcę wykonać czar dla siebie i proszę o dobry przepis, żeby w moim życiu pojawił się taki wartościowy mężczyzna.

Gość gość
Rozumiem ze miłość nie jest dla ciebie na tyle ważna żeby za szczęście zapłacić.

Gość gość
Kiedy miłość stanie się dla Ciebie ważna wtedy znajdziesz.

Gość gość
wydaje mi się że jak spotkasz odpowiedniego, który pokocha Ciebie taką jaka jesteś to prędko nie odpuści i będzie chciał być w twoim życiu ważną osobą

Gość milkaa87
dziś jesteś jakąś rytualistką naciągaczką? czego nie rozumiesz? w ogóle głupie podejscie dziś miłość jest dla mnie najważniejsza w życiu i zawsze była dziś no właśnie trudno mi nawet spotkać, stąd wątek

Gość gość
Nie. Nikomu nie pomagam za pieniądze. Po prostu uderzyła mnie roszczeniowość bijąca z pierwszego posta. A ostatni potwierdził Twoje podejście. Ja miałam kiedyś podobne podejście do finansów i byłam biedna. Inna sprawa jest taka, ze energia przyciąga energię. Nie chcesz płacić pieniędzmi. Wiec co innego dałabym gdybys miała szczęście w miłości? Niekoniecznie materialnego i niekoniecznie osobie od której dostaniesz pomoc?

Gość milkaa87
Bo od razu oceniasz, że miłość nie jest dla mnie ważna. A jeśli chodzi o zapłatę, to ludzie zwykle nie chcą barteru tylko pieniądze. Ja zarabiam najniższą krajową, wynajmuję mieszkanie i ledwo mi starcza do następnej wypłaty, dlatego zaznaczyłam, żeby nie polecać mi internetowych rytualistek za 500 zł które nie wiadomo czy robią rytuał i czy są efekty.

Gość milkaa87
A w ogóle to gdzie ta moja rzekoma roszczeniowość? przecież nie chcę żeby ktoś mi robił rytuał za darmo

Gość gość
Żeby przyciągnąć miłość musisz po prostu zmienić swoje podejście. To raz. A dwa... z jednej strony rozumiem, ale z drugiej warto wydać nawet 500zl dla szczęścia, tylko nie wierzysz w to, ze się uda. CO do osób które skutecznie pomagają, to one właśnie nie od każdego wołają pieniądze, ale i nie odpowiadają na prośby o pomoc za darmo, zazwyczaj. Bo takich próśb są setki. Przy okazji, nie potrzeba żadnych rytuałów. Tylko pracy nad sobą.

Gość gość
Bo już zaczęłaś od wymagań, to złe wyglada. dam Ci dwie rady, mogą wydawać się banalne: - stan się taka osoba jaka chciałabyś być, by byc z siebie dumna - nie miej wymagań co do innych, ale i nie pozwól się złe traktować, po prostu kończ takie znajomosci - zapoznaj się z prawem przyciągania, ale ńie powierzchownie, zrozum na czym polega, nie zwracaj uwagi na stereotypy

Gość milkaa87
Nie wierzę w pracę nad sobą, bo tyle lat to robię a efektu nie widać. Oceniasz mnie a nie znasz mojej historii. Czy uważasz, że 5 lat na terapii to mało pracy nad sobą (na nfz oczywiście)? Przerabiałam też tzw. rozwój duchowy, też nic. Szczerze mówiąc mam dość grzebania się w tym całym syfie, wiem jak bardzo mam zasyfioną podświadomość i że w takim stanie nie przyciągnę faceta albo znowu przyciągnę toksycznego. Dlatego myślę, że jedynym wyjściem jest zadziałanie magiczne

Gość gość
Magia nie działa inaczej niż Prawo Przyciągania. przynajmniej biała. Czarna może Ci bardziej zaszkodzić. Skoro nie chcesz pracować nad sobą niestety nic nie pomoże. 5 lat pracy nad sobą? Mało czy dużo, zależy od jakości tej pracy mierzonej przez efekty tej pracy. Magia nie rozwiąże Twoich problemów bo nie opiera się na niczym innym. Ale tracę tu czas. Tym niemniej powodzenia 🖐️

Gość gość
Ty nie potrzebujesz przyciągnąć faceta, tylko odnaleźć radość z życia. Polubić być sama ze sobą, znaleźć pasje... I dopiero wtedy, jak Ci będzie dobrze, ewentualnie wpuścić do swojego życia kogoś z kim to życie będzie jeszcze lepsze. A nie liczyć na to, że obecność faceta sprawi, że będziesz szczęśliwa (trzeba się najpierw nauczyć być szczęśliwym z samym sobą).

Gość gość
To mi zajmie z 10 lat, nie chcę tyle czekać

Gość gość
Może ktoś uprzejmy zechce tu podać jakiś przepis

Gość gość
Dostałaś już 2 przepisy ale je olałaś.

Gość gość
Po co na nią najeżdżacie ? Wasze rady to jak radzenie komuś , kto ma depresję "weź się w garść" . Autorko , napisz do mnie na mail : magdamag88 na poczcie o2 , spróbuję Ci pomóc

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec kiedy znajdziesz wymarzonego partnera, gdzie go spotkasz i w jakich okolicznosciach oraz jaki on będzie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość milkaa87
gość 2017.07.07 Napisałam do ciebie na na maila. Dzięki za życzliwość :)

Gość gość
jak nadal potrzebujesz pomocy to napisz do mnie na kamilajanowicz(a)onet.pl mam kontak do pani która pracuje z aniolami i naprwde bardzo Mi pomogła ona nie jest rytualistka pomaga jak ktos ma dobre intencje i bierze co łaska jak ktos naprawde potrzbuje pomocy to ona pomaga Mi pomogla w sprawie zdrowotnej ale i chyba w sprawach sercowych tez mozna pisać

Gość olivia1212
Miłość małżeńska. I nic z nich nie mogę. Wysoki, przystojny, silny facetem. Pracowałem z nim w tej samej firmie. Wyjście z pracowników opuściło kraj, był z żoną. Szukam kobiety. Skręciłem kostkę, pozostawiając wodę, a on złapał mnie. Uczucie nie przekazać. Już rzucił dreszcze. Chciałam, aby zbliżyć się do niego. Czuć jego ręce, usta. Wystarczy się obsesją dla niektórych. Po tym, zwróciłem się do maga Sofia. Wkrótce nie było ciekawe wydarzenie. Igor, jak jego imię, obchodził swoje urodziny w pracy i zaprosił mnie. Po sat, Ihor zaproponował mi przejażdżkę samochodem. Wyszliśmy na miasto i nie poddała się miłosnych uczuć. Wszystko było super. Następnego dnia nie odwrócił się ode mnie, jakby nic nie było. Wręcz przeciwnie, zachowywał się jak człowiek. Dał mi kwiaty. Zaproponował, aby ponownie spotkać. Jestem zadowolony. Nie tak dawno temu, że nie zauważy. Dzięki Sofia za radość bycia z ukochaną osobą. A potem zobaczymy. Poczta -znaharkasofia@yandex.ru Sofia