Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo wysoka prolaktyna

Polecane posty

Gość gość

moj wynik to 80,9 a norma od 4,1 do 28,9. Wczesniej bralam bromek , ale tragicznie sie po nim czulam a castagnus wcale nie pomagal bo byl za slaby. Jaki leki tolerowalyscie lepiejniz bromergon i jaki byl wynik waszej prolaktyny?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
jest zamiennik bromergonu. bromka nie znam. kosztuje okolo 110zl.

Gość gość
ja brałam norprolac ale jest koszmarnie drogi- 15 lat temu kosztowal 300zl a teraz to nie wiem bo jestem, wyleczona i zaraz po kuracji N zaszłam w ciaze.

Gość dianamisiak
Prolaktyna nadal jest wysoka mimo przyjmowania bromergonu? Mi regularne zazywanie obnizylo jej poziom, ale w momentach stresowych potrafila byc na poziomie 80. I wtedy ginekolog zlecil mi sprawdzenie po raz kolejny ft3 i ft4. Ja dopiero planuje odwiedzic lekarza i upewnic sie, ze nie mam problemow z tarczyca. A wynik sprobuj skonsultowac na edoktor24.pl u ginekologa lub endokrynologa. Z prolaktyna nie jest u ciebie najgorzej, chyba ze utrzymuje sie caly czas na takim samym poziomie mimo ze bierzesz bromergon lub inny lek. Moze powinnas zwiekszyc dawke ( chociaz ja po dwoch tabletkach na raz czuje sie tragicznie i nie moge tylu zażywac). Ale czasem trzeba sie przemeczyc niestety :/