Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ja chciałbym żeby coś odeszło do przeszłości

Polecane posty

Gość gość

jak sprawdziany z podstawówki,kłotnie z rodzeństwem z tamtych czasów,lania od rodziców,kłopoty.To nie jest jakieś tragiczne tak jak tamto nie było wtedy,ale jest dziwne i mogłoby dać pożyć,ustąpić czemuś nowemu,innemu.

Gość gość
i nie ja jestem od tego żeby rozsądzać w jaki sposób to powinno odejść,ale żeby to był optymalny sposób

Gość gość
Czy chcesz przez to powiedzieć, że źle Ci jest żyć tak, jak żyjesz teraz? Może teraz piszesz że chciałbyś, a może kiedyś znów Ci się odmieni i będziesz chciał powrotu do życia, jakie masz teraz. Rozważałeś taką możliwość?

Gość gość
nie jest najlepiej naprawdę,chociaż nie jest tragicznie,nigdy takiego powrotu nie chciałem,jak coś się wyjaśniało to uznawałem werdykt losu i chciałbym się przejechać na nostalgiczną wycieczkę śladami obecnego etapu życia,tak jak parę razy jezdziłem na wspomnieniowe spacery po miejscach dzieciństwa

Gość gość
i chcę na spokojnie takiej wycieczki,śladami obecnego etapu życia,ciesząc się,że tu już nie wróci

Gość gość
i najlepiej byłoby też zająć się czymś innym

Gość Magda Na Drugie
trzeba było jakies 8-10 lat temu rozmawiac ze mną . Własnie m.in. po to chciałam, aby wiedzieć na czym sie stoi i aby był porządek albo miłośc albo przyjaxń albo wszystko razem