Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ścinanie włosów roczniakowi

Polecane posty

Gość gość

Kiedy ściełyście pierwszy raz włosy swoim dzieciom? Nie wiem czy już synkowi włosy czy czekać aż będą dłuższe. Grzywke mu dziś przycięłam bo mu w oczka już szła. A nie wiem czy resztę mu maszynką ściąć. Kręcą mu się za uszami.

Gość gość
Mój miał 10 miesięcy ale włosy rosną mu jak szalone.

Gość gość
A maszynką ścinałaś czy nożyczkami tylko przycinałaś?

Gość gość
Ja ze swoimi chodze do fryzjera odkad skonczyli rok.

Gość gość
10 msc u fryzjera.

Gość gość
A nie możesz go zabrać do fryzjera i obciąć jak człowieka? Na ulicach od razu widać, która opitala sama dzieciakowi włosy maszynką. Te dzieciaki wyglądają okropnie. Żal wam te parę zł na fryzjera?

Gość gość
No nie wiem czy by usiedział u fryzjera jak ledwo co mu grzywke przyciełam bo nożyczki chciał.

Gość gość
Mąż go obciął maszynką ale kiedyś uczył go tego kumpel fryzjer, ścina czasem facetów z rodziny więc ma wprawe.

Gość gość
Ale ja się nie pytam czy mu mam ścinać sama czy u fryzjera. Tylko o to kiedy pierwszy raz ściełyście te włosy i jakiej długości były. Grzywke ścięłam sama bo tylko tyle żeby w oczy mu nie szły a reszty nie odważę się sama obciąć bo by wygladał jak z pod kosiarki

Gość gość
To co cie to interesuje kiedy która obcięła? Pytam serio bo nie czaje takich pytań. Co ci da ta wiedza??

Gość gość
A co Ciebie interesuje dlaczego się pytam? Po co Ci ta wiedza. Po co wchodzisz na temat jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie?

Gość gość
Jak miał 14miesiecy, później gdy mial dwa lata. Od tego czasu nie chce by mu obcinać włosków, ma prawie do ramion, byłam z nim parę razy u fryzjera z grzywką tylko i co jakiś czas pytam czy chciałby obciąć włosy. Narazie nie. Jeśli zmieni zdanie to to zrobimy. Ma 3 lata i 4miesiące.

Gość gość
Bylismy u fryzjera jak mial okolo 10-11 miesiecy. Potem nie chcial sie obcinac i plakac wiec maz puszcza mu bajke na smartfonie i obcina maszynka :)